M
McSoldier
Guest
Arkadaşlar öncelikle günaydın.. Sabah saatleri itibariyle ilgiçn bir video yükledim ve videom oldukça fazla izleniyor fakat, videonun asıl sahibi olan haber ajansı benden 1 saat sonra videoyu yüklemiş fakat yabancı kanal. Şimdi ben diyorum ki ben bu kadar izlemeyle kalmasına razıyım desem ve video'yu özele alsam, 2 gün sonra analiz kısmında o ana kadar izlediğim tutar yansır mı? Ayrıca telif şikayetinde bulunca o kişi ben özele aldıktan sonra video'ya erişebilir mi? Erişse 3. telif hakkı çıksa bile bugün, 6 saat'lik kazancım bana yansır mı? Beni aydınlatır mısınız gerçekten çok önemli acil cevaplarınızı bekliyorum. İyi günler..
---------- Spam Engelliyici 06:45 ---------- Önceki Mesaj 06:41 ----------
Ayrıca sevgili dostlar kanalım Youtube iş ortağı olarak geçiyor yani telefon tanımlı. Yani demek istediğim şu 6 ya da 5 saatlik kazancıma ben kefilim desem ve özele alsam video'yu o ana kadar kazandığım para özel'e almış olsam dahi analiz kısmına yansır mı? Bugün telif hakkı şikayeti gelse dahi?
---------- Spam Engelliyici 06:45 ---------- Önceki Mesaj 06:41 ----------
Ayrıca sevgili dostlar kanalım Youtube iş ortağı olarak geçiyor yani telefon tanımlı. Yani demek istediğim şu 6 ya da 5 saatlik kazancıma ben kefilim desem ve özele alsam video'yu o ana kadar kazandığım para özel'e almış olsam dahi analiz kısmına yansır mı? Bugün telif hakkı şikayeti gelse dahi?