3 Telif Yiyen Kanal Ne Olur?

• Kullanıcı velixyz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

velixyz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pokemonum.net
Arkadaşlar,
1 seferde 2 telif gelen bir kanalım var. Telif sahibi sağolsun 5 video bırakmış :D
Bundan dolayı da hala izleniyor kanal. Kanalı silmeye kıyamıyorum. Kalan videoları da silmedim. Hatta telif gelen videoların ismi değiştirip tekrar yüklemeyi düşünüyorum. Yani kutuma gidecem.
Asıl soruma gelecek olursak: 3. telifi yersem ne olur? Adsense gümler mi? Adsense'e bağlı diğer kanallara kesin bir şey olur mu?

Gelen yorumlara istinaden sildim kanalı :/ inşallah içindeki para kesineleşir en azından..

Son düzenleme:
Hocam geçen ay benimde kanala 1 telif geldi.. Sağlam olsun diye tüm videoları sildim, kanalı silmedim. Ancak teliften 4 gün sonra falan para kazanması gitmiş kanalın ve sonuç olarak xxxx TL kesinleşme beklerken 0,52 TL kesinleşti.. Adsense ye hiçbir şey olmadı, tek kanal tek adsenseydi zaten.. Bence kanalı komple silin hocam sanırım artık teliften sonra para kazanma gidiyor ve kesinleşmiyor.. Hatta bu ay ki adsense konusunda 1 - 2 arkadaşta telif yemiş ve kesinleşen 0 TL di onlarda da...

kanalı sil gitsin para kazanma gidip %90 kesinti yaşarsan üzülürsün

Kanalı silmezsen para kazanması 3 güne gidecek

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalan olur o para. kanalı hemen sil kokten. gecen ay 6k para kazanan kanalım bu sebepten oturu kesinlesen 4 tl idi

Arkadaşlar,
1 seferde 2 telif gelen bir kanalım var. Telif sahibi sağolsun 5 video bırakmış :D
Bundan dolayı da hala izleniyor kanal. Kanalı silmeye kıyamıyorum. Kalan videoları da silmedim. Hatta telif gelen videoların ismi değiştirip tekrar yüklemeyi düşünüyorum. Yani kutuma gidecem.
Asıl soruma gelecek olursak: 3. telifi yersem ne olur? Adsense gümler mi? Adsense'e bağlı diğer kanallara kesin bir şey olur mu?

Gelen yorumlara istinaden sildim kanalı :/ inşallah içindeki para kesineleşir en azından..

3. telifte kanal mokoko :D kanalı silmek yerine videoların hepsini özele alsaydın telif atılacak video kalmazdı ortada.tahminimce kesinleşme de olurdu. geçen ay 2 videoya telif geldi diye kesinti %48 oldu. kanalda diğer videolar aktif. kanalı komple silsen kesinti daha da artar. hatta kesinleşir mi o da meçhul. videoalrı özele alsaydın kanal aktif olacağından kesinleşme olurdu en azından diye tahmin ediyorum.

3. telifte kanal mokoko :D kanalı silmek yerine videoların hepsini özele alsaydın telif atılacak video kalmazdı ortada.tahminimce kesinleşme de olurdu. geçen ay 2 videoya telif geldi diye kesinti %48 oldu. kanalda diğer videolar aktif. kanalı komple silsen kesinti daha da artar. hatta kesinleşir mi o da meçhul. videoalrı özele alsaydın kanal aktif olacağından kesinleşme olurdu en azından diye tahmin ediyorum.

3. telif gelmedi hocam. 2 telif geldi. Sildik bakalım hayırlısı. Kökü bizde nasıl olsa :)

3. telif gelmedi hocam. 2 telif geldi. Sildik bakalım hayırlısı. Kökü bizde nasıl olsa :)

işte videoları özele alsaydın 3. telif gelmezdi zaten. kanalda para da durur diye tahmin ediyordum.ama yorumları okuyunca öteki arkadaşlardaki kesinleşenleri sözümü geri aldım. başıma gelmedi sadece tahmin yürütmüştüm.

ammaan dikkat adsensenin kökünü de çürütmesin de :eek: :D

Benimde bu durum oldu arkadaşlar. Kanalı silsek 3-5 kuruş bırakmaz değil mi :)

artık bumm olmuyor youtube yeni sistemi ile bir çok kanal eşleşen aldı bundan dolayı eşleşen gelen kanalların kapanması da zorlaştı bana her hafta eşleşen geliyor bir şey olmuyor arkadaşlarıma da geliyor onlar da kapanma yaşamadı

not:bu benim tecrübemdir gine herkes kendine göre karar versin

artık bumm olmuyor youtube yeni sistemi ile bir çok kanal eşleşen aldı bundan dolayı eşleşen gelen kanalların kapanması da zorlaştı bana her hafta eşleşen geliyor bir şey olmuyor arkadaşlarıma da geliyor onlar da kapanma yaşamadı

not:bu benim tecrübemdir gine herkes kendine göre karar versin
konuda eşleşen demiyor kardeşim zaten Telif diyor.Ek olarak geçen sene sildiğimiz kanala ödeme alabiliyorduk şimdi ise alamıyoruz.DG , bazı ülke ya da 3.parti eşleşen değil zaten arkadaşın sıkıntısı sanırım.
3 Telif ayrı ayrı geldiyse zaten kanal bir süre sonra kapanır.

konuda eşleşen demiyor kardeşim zaten Telif diyor.Ek olarak geçen sene sildiğimiz kanala ödeme alabiliyorduk şimdi ise alamıyoruz.DG , bazı ülke ya da 3.parti eşleşen değil zaten arkadaşın sıkıntısı sanırım.
3 Telif ayrı ayrı geldiyse zaten kanal bir süre sonra kapanır.

işte kanal kapanacak tmm da içerisindeki parayı alabilme imkanı var mı merak ettiğim nokta bu :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri