Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam şu açıklamayı yapın artıkYakaladınız mı o adamı noldu sonra
![]()
arkadaşlar herkesin merakını gidermek için yazıyorum ..
Dolarlar gerçek değildi ama kredi kartlarım vardı ve cüzdan değerliydi .. Videoda Eren' i aramıştık tekrardan Eren den aradık ve sonra şaka yaptığımızı söyledik vs görüntüyü yayınlamak için de iznini aldık, iyi bi arkadaşlığımız başladı .. ( Face de de aynı soruyu çok soruyorlar, arayıp da soranlar da var cuzdanın durumunu )
[MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] kardeşini de görmek istiyoruz![]()
arkadaşlar herkesin merakını gidermek için yazıyorum ..
Dolarlar gerçek değildi ama kredi kartlarım vardı ve cüzdan değerliydi .. Videoda Eren' i aramıştık tekrardan Eren den aradık ve sonra şaka yaptığımızı söyledik vs görüntüyü yayınlamak için de iznini aldık, iyi bi arkadaşlığımız başladı .. ( Face de de aynı soruyu çok soruyorlar, arayıp da soranlar da var cuzdanın durumunu )
dostum ben de onu düşünüp az koşup geri döndüm zaten ..
sonra dediğim gibi aradık da hallettik durumu =)
Neyse daha sonra kendisi cüzdanı teslim etti öyleyse, ben de bunu merak ettim.
Çok güzel olmuş kardeşim elinize sağlık. Kanal ve sosyal adresleri eklemen de çok iyi olmuş
Youtube anasayfasına popüler video çıkacak inşallah senden =)
hocam ilk hayranlarından biriyim.. pasif içici videosundan bu yana sende farklı bir şey olduğunu anlamıştım ve gerçekten amatör olmana rağmen inanılmaz güzel izlettiriyorsun videolarını tabi bu da senin kendi kişisel becerin.. kaç defa söyledin ekip kurmak istiyorum yardım edin diye... aşırı bilgim olmadığı halde istanbulda olsam koşa koşa yardım ederdim her konuda.. ama insanları da anlamıyorum böyle eğlenceli ve zevkli bir işi birlikte niye yapmak istemiyorlar.. videolarının devamını bekliyorum başarılar.. ayrıca o kaçan eleman gerçekten senin arkadaşın değildi demiben anladım zaten bu kesin bişeyler çevirecek diye gözü göz değildi
![]()
alkışlar emre ye.yalnız küçük resimlerini video içinden koyma.ordan bir resim al,en çarpıcı yerini efektlerle daha cazip hale getir.
Tebrik ederim. Muhtemelen Amerikan tarzı reality show şakası olmuş. Yani adam gerçekten kaçmadıysa da sen bunu planladıysan zaten çok iyi yerlere geleceksin demektir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.