#3.Videom Kelepçeli Kaçak Şakası..

• Kullanıcı EmreYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
sonunu merak ediyorum adam aldı cüzdanı gitti. tabiki kendi arkadaşınız değil ise yakalayabildin mi acaba ?

EMRE Hocam facebook ve youtube logonu sağ veya sol alta belirgin bi şekilde koymanı öneririm sayfalarda paylaşıldıgı zaman rahat rahat gorulsn

sonunu merak ediyorum adam aldı cüzdanı gitti. tabiki kendi arkadaşınız değil ise yakalayabildin mi acaba ?

dostum bunu yazdım tekrar yazayım herkes bunu soruyor :d ..

1. kurguya karşıyım ve arkadaşım değil.

olay şöyle gelişti..

ben bi numarayı aramıştım.. aradıgım kişi kardeşimdi..

adam kaçtığında ben geri döndüm ve kardesımden aradık ılk acmadı vs sonra mesaj attık geri döndü zaten dolarlar fake di şaka dedik ikna ettik geldi konuştuk yayınlamak için iznini aldık vs ... böyle oldu gelişmeler =)

İkinci videona göre baya bir ilerleme var. Video üzerindeki logoların iyi olmuş. Farklı yorumlar olsa da şimdilik kanalın açısından, logoların orada olması iyi olur.

Türkiyede prank kanallarında ilklerdensin gurur duyman gerek umarım bi vitaly de sen olursun :)

2 tane polis elbisesi kiralasaydın direk beyaz ceketliyi tutuklasaydılar varya Tr de değil, dünya da hit video olurdu :)

arkadaşlar kuru kuru beğenip teşekkürden ziyade şöyle bir faydalı işlem yapabilirsiniz.. bende yaptım.
facebook hesabınızda youtube videosunu paylaşın en azından paylaşıldıkça video izlenir ve abonesi hızla artar istediğine bir an önce kavuşur [MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] arkadaşımız.. ayrıca emek veriyor emeğine karşılık olarak bunu yapmak çok zor değil.. saygılar..

arkadaşlar kuru kuru beğenip teşekkürden ziyade şöyle bir faydalı işlem yapabilirsiniz.. bende yaptım.
facebook hesabınızda youtube videosunu paylaşın en azından paylaşıldıkça video izlenir ve abonesi hızla artar istediğine bir an önce kavuşur [MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] arkadaşımız.. ayrıca emek veriyor emeğine karşılık olarak bunu yapmak çok zor değil.. saygılar..

dostum sen ne güzel bir adamsın ya =) teşekkür ederim ..

anlamadığım video şuan 385 görüntüleme diyor.. ona canım sıkıldı sadece burayı saysak bence en az 1k çıkması lazım ytparadan .. güncellenir mi dersiniz. :S şaşırdım valla

anlamadığım video şuan 385 görüntüleme diyor.. ona canım sıkıldı sadece burayı saysak bence en az 1k çıkması lazım ytparadan .. güncellenir mi dersiniz. :S şaşırdım valla

hocam o senin güzelliğin estağfurullah :) forumda son zamanlarda gördüğümüz en güzel şeyleri sen yapıyorsun ve gerçekten izlerken zevk alıyoruz bırak da bu kadarını biz de yapalım :)
hocam merak etme 301 den kurtulduktan sonra anında "ASIL" izlenim hemen yansımaz yavaş yavaş artar yani toplamda 3-4 saate "ASIL" izlenim yansır oraya meraklanma..

544 görüntülenme gözüküor bende hocam

Sonunda ne oldu bilmiyoruz ama videoyu yayınlamadan önce adamdan izin aldın değil mi hocam? Sonradan sıkıntı çıkarmasın. O parayı alıp kaçan adamdan herşey beklenir şikayet falan eder seni.

aynen arkadaşlar yavaş yavaş yükseliyor .. teşekkürler herkese güzel yorumları için..

şuan bu yazıyı okuyup da facede güzel bir sayfası olan var mıdır acaba bana destek olacak =) ( çok ş

---------- Spam Engelliyici 23:33 ---------- Önceki Mesaj 23:32 ----------

Sonunda ne oldu bilmiyoruz ama videoyu yayınlamadan önce adamdan izin aldın değil mi hocam? Sonradan sıkıntı çıkarmasın. O parayı alıp kaçan adamdan herşey beklenir şikayet falan eder seni.

izin aldık dostum şuan aramız iyi face den falan konusuyoruz :D .. o da bizi keklio işte şaka yaptım ben de anladım diye ama hee diyorum ne olacak :D

---------- Spam Engelliyici 23:39 ---------- Önceki Mesaj 23:33 ----------

izin aldık dostum şuan aramız iyi face den falan konusuyoruz :D .. o da bizi keklio işte şaka yaptım ben de anladım diye ama hee diyorum ne olacak :D

---------- Spam Engelliyici 23:51 ---------- Önceki Mesaj 23:39 ----------

yahu bu arada arkadaki bakış atan adama da dikkat edin .. bakışları aşırı komik olayı anlıyor ama çaktırmama derdinde ve ne yapacğını şaşırmışş.. olaydan sonra geldi yanımıza sivilim dedi ama kimlik istedim kemküm yaptı ayak yaptı yani =)

Faceden paylastım :) video süper emegine saglık

Videon gerçekten çok başarılı olmuş. Devamını merakla bekliyorum ;)

0 Dislike olmasına sevindim valla.
Aman nazar değmesin.
İnşallah aşarız bazı şeyleri
Bende beğendim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri