30.000 TL ile ne yapılabilir

• Kullanıcı ApeX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ApeX

Kayıtlı Üye
Arkadaslar az önce 5000 tl ile ne yapılabilir konusunu gördüm açayım dedim :)
şuanki mevcut işime engel olmayacak beni uğraştırmayacak sağlam/helal ne yatırım yapabilirim 30.000 TL ile

Arkadaslar az önce 5000 tl ile ne yapılabilir konusunu gördüm açayım dedim :)
şuanki mevcut işime engel olmayacak beni uğraştırmayacak sağlam/helal ne yatırım yapabilirim 30.000 TL ile
Play Station Cafe.. hem bu işi yürütürsün hem de işini takip edersin.. ama güzel noktada açman lazım ki iş yapasın.. 7 tane PS4 ilk etapta işini görür

böyle gider bu 5 bine ne yapılır 10 bine ne yapılır 30bine ne yapılır....

iddaa bayi aç

kadın giysileri mağazası aç. başına da kokoş giyimden anlayan birisini oturt. şahsen kız arkadaşım 1 liralık kolyeyi 10 liraya satıyor :D

zenginin hali farklı oluyor hocam :cool: :D sende tüm zengin konuları baltalıyorsun :p

niye baltalıyım hocam mis gibi iş iddaa bayi...

buarada konuyu açan arkadaş; üstüne kredi çekip rent a car aç 1 yılda ikiye katlarsın

ben şahsen araba almayı düşünüyorum (gelecek ay) :)

Son düzenleme:
arkadaslar helal iş olması önemli.
helal/haram'a önem vermeseydim inanınki sadece sanal alemden aylık 15.000 tl kadar kazanç elde edecek imkanım var kaldıki real hayatı söylemiyorum hiç.
helal iş önerin kardeşlerim.

ne yapacağını değil ama ne yapmaman gerektiğini söyleyeyim.
bilmediğin işi yapma.

arkadaslar helal iş olması önemli.
helal/haram'a önem vermeseydim inanınki sadece sanal alemden aylık 15.000 tl kadar kazanç elde edecek imkanım var kaldıki real hayatı söylemiyorum hiç.
helal iş önerin kardeşlerim.

Nedir acıklar mısın ? 15 bin TL nasıl kazanırım ? Ben de helal/haram olayı yok.

Şu mübarek ramazan ayında gidin bi miktarına fakir sevindirin erzak dağıtın. Allah size kat katını kazanacak işler gösterecektir inşallah.

youtube da full özgün çalışıyorsunuz hocam herhalde bu kadar helal vurgusu yaptığınıza göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri