30 Bin TL Bütçe ÖZGÜN KANAL

Sessiz

Kayıtlı Üye
arkadaşlar öncelikle selamlar belki bu tip konu baya vardır ama bende yardımınızı istiyeceğim özgün bi kanal açmak istiyorum sizce ne acabilirim 30 bin tl bütçem war artık spam yapmak istemiyorum ve baya bildiniz üzere zorlaştı bi youtube kanal açmak ıstıyorum özgün olarak reklam falanda alacam yani bütçemin hepsini kullanmak istiyorum Değerli fikirlerinize ihityacım var. şimdiden teşekkürler.

hocam o bütçe ile reel hayatta bişeyler yapmanı tavsiye ederim nacizane fikrim kolay gelsin başarılar

bütçe 30 bin tl,
fikir paha biçilemez

aynen katılsamda eksik :) tam zıttıda bir işe yaramıyor 5bin bütceyle bi sistem kurdum fikirde süperdi ama para suyunu çekti çekildim piyasadan küçülmeye gidiom şimdi :) ama dönüşüm süper olucam

arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler ama bilgi verirseniz daha ıyı olur şunu yap yada yapma falan diye teşekkürler.

hocam şimdi aklıma öylece bir anda geldi, araba kiralayıp tek tek arabaları inceleyebilirsin yani ekipman 1 gün araba kiralama falan heralde gider ama ne zaman ve ne kadarda tutturursun bilmem birazda arabaları bilmek lazım

paranın çoğunu reklamlara harcarsanız oyun kanalı kurabilirsiniz

paranın çoğunu reklamlara harcarsanız oyun kanalı kurabilirsiniz

Hocam oyun kanalı derken şuan pek izlenim yok gibi kafam sarmadı ona

---------- Spam Engelliyici 16:18 ---------- Önceki Mesaj 16:17 ----------

hocam şimdi aklıma öylece bir anda geldi, araba kiralayıp tek tek arabaları inceleyebilirsin yani ekipman 1 gün araba kiralama falan heralde gider ama ne zaman ve ne kadarda tutturursun bilmem birazda arabaları bilmek lazım

anladım hocam ama reaale yatırım yapmak ıstemıyorum niye derseniz pc başında ofisimde çalışmak ıstıyorum.

Bütçeniz bayağı sağlam. Öncelikle iyi bir kamera alırsınız. Sonrasında 20-25 yaşlarında alımlı bir kız bulup, makyaj videoları çektirebilirsiniz. Bir tane hamarat biri bulup yemek tarifi videoları çektirebilirsiniz. Teknolojiden anlayan biri bulup, bir telefoncuyla da anlaşıp yeni çıkan telefonları kutu açılımı, oyun, kamera testlerini çektirebilirsiniz. Bir tane de bilgisayar oyunları oynayan genç bulup, oyun videoları çektirebilirsiniz.
Yani kısacası siz yapmayıp yaptırsanız çok karlı olursunuz. Bu kişilere kişibaşı aylık 1000 tl verseniz, bir de video maliyet masraflarını karşılasanız elinizde deli gibi içerik olur. Ayrıca bu kişiler iyi İngilizce bilen kişiler olursa aylık 2000 tl verseniz, geri dönüşü çok daha fazla katıyla olur.

Fikir olarak tek soyleyebilecegim, kesinlikle yabancılara yönelik olsun.

Hocam git oto pazarina pesin para 10 bin civari 2 araba al motor sanziman saglam olsun.Sonra sonax cila ile bir güzel parlat,icini temizle,koy sahibinden'e 2 ser bin den 4 bin cebe atarsin.Ben bu sekilde cok paralar kazandim.

Özgün olacak ve ciddi yatırım yapacaksan iş fikir aşamasına gelmeden önce yapman gerekenler var. Belki senin şimdi karar vereceğin fikrin yt ziyaretçilerinin ilgisini çekmeyecektir.

Önce iyi bir keywords araştırması yapmalısın rekabeti düşük fakat arannma hacmi yüksek konuları bulup listelemelisin. Listelediğin konular içinde yapabileceklerinle bir proje oluşturmalısın.

ucuz iş gücü olan bir ülkeye git mesala kırgızistan orda 100 200 dolara çalışıyorlar aylık. bir ev kirala 5 çekik gözlü bul. hepsini birer makyaj kanalı olsun. hepsinin bir yemek tarifi vs kanalı olsun. geri kalan zamanda alışveriş için mağaza gezip ürünlere baksınlar.

Ne yaparsan yap, aşk ile yap. :) Sevmediğiniz ilginizin olmadığı bir şeyi yaparsanız olmaz çünkü özgün sabır işi.

youtube kanalı yapıcagıma 0 dan. 30 milyara internet sitesi alirdim gelirli bi kaç tane tamamdır.

özgün kanal fikri verene ödül dağıtmayı düşünüyorum, arabamı sattım özgüne yüklü miktarda yatırım yapacağım, ortak işlerde yapabiliriz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri