30 Dakikada Bir 50 ile 2500 Satoshi Kazandıran Faucet Sitesi

yasinsir

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşla size yepyeni bir satoshi kazandıran sistemden bahsedicem sitenin asıl açılış nedeni site gezerek kazandıran sistemlerden fakat ayrıca musluk bölümünden her 30 dakikada bir en az 50 olmak üzere 50-100-200-500-1000-2500 satoshi veriyor.

Minumum çekim;50000 satoshi cüzdan adresinize

Denemek isteyenler her 30 dakikada bir gelip reklamsız satoshisi alıp çıkabilir isterse aktif reklam olduğunda reklamda gezebilir.

Üye Olmak İçin;https://www.weheartbitcoin.com/?id=674

Refsiz;https://www.weheartbitcoin.com

Ödeme Kanıtları

X6p2q0.png

Z3R27g.png

Siteden Görüntüler

1EpMa1.png

LDv18J.png

vPanAO.png

Üye Olmak İçin;https://www.weheartbitcoin.com/?id=674

Refsiz;https://www.weheartbitcoin.com

Son düzenleme:
2500 satoshilik musluk iddası tahminim en fazla 1 ay içinde 50 bin satoshiye ulaşıcam ödeme alıncada eklenicektir.

nlbR3g.png

burayıda deniyelim hocam teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 16:56 ---------- Önceki Mesaj 16:35 ----------

onun dısında reklamlara basarakda kazanabiliyoruz sanırım değil mi hocam?

burayıda deniyelim hocam teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 16:56 ---------- Önceki Mesaj 16:35 ----------

onun dısında reklamlara basarakda kazanabiliyoruz sanırım değil mi hocam?

günlük reklam olarak 5-6 tane reklam koyulmuş siteye oda muhtemelen site sahibine ait diye düşünüyorum

2500 satoshilik musluk iddası tahminim en fazla 1 ay içinde 50 bin satoshiye ulaşıcam ödeme alıncada eklenicektir.

nlbR3g.png

2500 lik satoshi hic gelmedi :D ne kadar sürede geliyor hocam hep 50 100 suanda düzenli olarak 30 dk da bir sürekli geliyor. Ben ortalama 24 Saat de calısılırsa ne kadar satoshi geldiğini sizlere yazacağim.

[MENTION=28267]youtub60[/MENTION] güzel site hocam aksattığım uyuma saatler haricinde en fazla 3 saat oluyor onun haricinde hep tıklıyorum :) birde reklam olarak sitenin kendisinemi ait bilmiyorum ama reklamları artmış durumda istatistiklere bakarsanız üye sayısı yatırımcılar vs. artmış durumda
[MENTION=74072]Knknknkn[/MENTION] hocam 2500 satoshide bana sadece bir kere geldi 1000 lik 2-3 defa 500 6-7 kere felan diğerleride genel olarak geliyor zaten hocam yani devamlı vermez :)

[MENTION=28267]youtub60[/MENTION] güzel site hocam aksattığım uyuma saatler haricinde en fazla 3 saat oluyor onun haricinde hep tıklıyorum :) birde reklam olarak sitenin kendisinemi ait bilmiyorum ama reklamları artmış durumda istatistiklere bakarsanız üye sayısı yatırımcılar vs. artmış durumda
[MENTION=74072]Knknknkn[/MENTION] hocam 2500 satoshide bana sadece bir kere geldi 1000 lik 2-3 defa 500 6-7 kere felan diğerleride genel olarak geliyor zaten hocam yani devamlı vermez :)

Toplam 24 saat oldu mesela suana kadar 0.00010183 BTC topladım bu iyi mi nasıl sizce hocam?. Fikirleriniiz bekliyorum devam edecem ya da etmiyeceğim. Teşekkürler.

Toplam 24 saat oldu mesela suana kadar 0.00010183 BTC topladım bu iyi mi nasıl sizce hocam?. Fikirleriniiz bekliyorum devam edecem ya da etmiyeceğim. Teşekkürler.

4.5 tl hocam.yani saatlik ortalama
saatlik ortalam 20 kuruş.Değer mi sence ?

30 dk da bir diğer sekmede bakıyorum sadece bana ekstra bi zahmeti yok aslında :) birde öyle düşünelim.

mutluysanız devam edin hocam :) yani gördüğünüz gibi böyle şeylri başkasıan sormayın size kolay gelen bana zor bana kolay size zordur :)

[MENTION=48601]Hey[/MENTION] Saatlik 450 tl 4500 tl kazandıran varsa buyrun söyleyin oraya geçelim hayır yani şunu anlamıyorum her konumda sizin baltalamak gibi amacınız nedir ne bekliyorsunuz saatte 500-1000 tl veren yermi size göreyse kullanın değilse kullanma milleti niye yanıltıyorsunuz anlamıyorum saatlik 20 kuruş 4.5 tl bilmem değermiymiş yarın bürgün 4.5 tl ya muhtaç olduğunuzda konuşursunuz o zaman millet günde 8-10 saat ile saati 7-8 tl dan çalışıp aylık 1600 tl ile geçiniyor gece gece neyse daha fazla bişi demicem.

---------- Spam Engelliyici 03:57 ---------- Önceki Mesaj 03:55 ----------

bence on numara hocam neden derseniz benim bile günde 5-6 ekere bakmama rağmen 21 bin felan oldu

[MENTION=48601]Hey[/MENTION] Saatlik 450 tl 4500 tl kazandıran varsa buyrun söyleyin oraya geçelim hayır yani şunu anlamıyorum her konumda sizin baltalamak gibi amacınız nedir ne bekliyorsunuz saatte 500-1000 tl veren yermi size göreyse kullanın değilse kullanma milleti niye yanıltıyorsunuz anlamıyorum saatlik 20 kuruş 4.5 tl bilmem değermiymiş yarın bürgün 4.5 tl ya muhtaç olduğunuzda konuşursunuz o zaman millet günde 8-10 saat ile saati 7-8 tl dan çalışıp aylık 1600 tl ile geçiniyor gece gece neyse daha fazla bişi demicem.

bence on numara hocam neden derseniz benim bile günde 5-6 ekere bakmama rağmen 21 bin felan oldu

Buna emek vereceğine git asgari ücretli işe gir.yazık ref uğruna millete saçma sapan ömrünü boş şeyle geçirt.hasi gülüm ameleliğe devam et beni etiketleme

Şuan için devam ediyorum bakalım ödeme de alınca devam edeceğimi düşünüyorum. Hangi bitcoin kullanıyorsunuz hocam siz?

[MENTION=48601]Hey[/MENTION] zaten çalışıyorum merak etmeyin siz sadece kimin ne yapacağına karışmayın yeter
[MENTION=74072]Knknknkn[/MENTION] Sistem görnüşe göre ödeme yapıyor hocam siteye yatırımlarda arttı bakalım 15-20 güne ödeme limitine ulaşıcaz gibi ödeme alınca bende koyucam zaten.

[MENTION=48601]Hey[/MENTION] zaten çalışıyorum merak etmeyin siz sadece kimin ne yapacağına karışmayın yeter
[MENTION=74072]Knknknkn[/MENTION] Sistem görnüşe göre ödeme yapıyor hocam siteye yatırımlarda arttı bakalım 15-20 güne ödeme limitine ulaşıcaz gibi ödeme alınca bende koyucam zaten.

hayırlısı olsun hocam ben sistem işleyişini beğendim açıkçası şuanda :) devam

Hocam son durum nedir ? ödeme eşiğine eriştiniz mi? devam mı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri