Hocam son durum nedir ? ödeme eşiğine eriştiniz mi? devam mı![]()
devam ediyorum hocam daha erişmedim bayram telaşından felan dolayı eskisi gibi fazla bakamıyorum ama tahminim 2 haftaya ulşaırım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam son durum nedir ? ödeme eşiğine eriştiniz mi? devam mı![]()
devam ediyorum hocam daha erişmedim bayram telaşından felan dolayı eskisi gibi fazla bakamıyorum ama tahminim 2 haftaya ulşaırım
50 bin dimi oyle ise az kaldı benim![]()
2.defa gelen 2500 satoshilik musluk
![]()
Bugün 2. defa ve topla 3. defa gelen 2500 satoshilik musluk
![]()
maşallah bugün yoktum benbanada dün geldi 1 adet 2500
![]()
Bende hergün devamlı bakamıyorum yoksa çoktan 50 bin olmuştuk herhalde![]()
İlk ödeme eşiğine dün gece ulaşıp ödeme talimatı vermiştim öğlen sıraları hesabıa gelmiş arkadaşlar.
![]()
![]()
[MENTION=74072]Knknknkn[/MENTION] Hayırlı bayramlar hocam saolun ödmeeyi koineks borasındaki hesabıma aldım sitede bugün çalışma vardı biraz giriş yoktu yani şu an açık ama bu seferde faucet kısmında bakım varmış site gayette ödemelrini hızlı hızlı yapıyor facebook gruplarındada görüyorum güncel kanıtları .
[MENTION=74072]Knknknkn[/MENTION] Olurum hocam sıkıntı ayrıca faucet açıldı şu anda![]()
5-20 satoshi => 100% olmus neden bu duruma geldi hocam bilginiz var mı? 5-20 arası veriyor artık.
Bitcoin fiyatı arttığı içindir
bi bilgim yok hocam ama baya değiştirdiler süreide düşürüp 16-60 arası yaptılar galiba bitcoin fiyatından ayakta durmak için
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.