30 dakikada bir internetim kesiliyor

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı acaba forumda yaklaşık 30 dakikada bir sınırlı erişime geçiyor bağlantı,bağlantıyı kesip tekrar bağlandığımda düzeliyor sık sık laptobun fanını temizlemek için açıp kapatıyorum acaba ağ chipine bağlanan kabloları ters takmış olabilir miyim diye kabloları normalin tersi yönde bağladım ama yine aynı sürücüleride güncelledim değişmiyor laptopdan kaynaklanan bir sorun mu acaba diye düşünmeye başladım bilgisayarın saati de durmuş biraz araştırma yaptım bios pili bitmiştir deniyor bios pili bittiğinde internette de böyle sorunlar olabiliyor mu acaba?

d smart internet kullanıcısıyım bendede indirme hızı iyi ama gel gelelim sayfaları açamıyorum 2 saatte google yi açıyor

En kötü olay. İnternet'in gidip gelmesi, sürekle gitmesi ara sıra gelmesi. :)

bendede downloadda sorun yok yani normal hızımda dizi,film indiriyorum pcye izlemek için ama siteleri açmakta zorlanıyor.

Snr değerinde sorun olabilir. Snr konusunu bi araştır modem ayarlarında snr sinyaline gözat.Snr sorunlu görünüyorsa müşteri hizmetlerini arayıp hız düşümü talep et snr düzelir.
Kötü havalarda bakır kablolarda böyle snr düşümü olabiliyor.

bendede downloadda sorun yok yani normal hızımda dizi,film indiriyorum pcye izlemek için ama siteleri açmakta zorlanıyor.

Birde o var internet AKK'yi doldurmadığım halde aşırı yavaşladı dün TTnet'ten aramışlar görmedim tekrar aradım ya arıza vardır yada kampanya hakkında bilgi vermek için aramışlardır dedi

Dsmartta sabahtan beri sorun var google açmam 10 dakika

Snr değerinde sorun olabilir. Snr konusunu bi araştır modem ayarlarında snr sinyaline gözat.Snr sorunlu görünüyorsa müşteri hizmetlerini arayıp hız düşümü talep et snr düzelir.
Kötü havalarda bakır kablolarda böyle snr düşümü olabiliyor.

Teşekkürler hocam bir göz atayım düşükse irtibata geçiyim ben çekilecek dert değil bu

ben ttnet kullanıcısıyım yeni eve taşındık buraya geldikten sonra internet bi anlık kopup geliyo, bi arkadaşıma sordum apartmandaki bağlantıda paralel mi seri mi tam hatırlamıyorum yanlış bağlantı yapılmış apartmanda bi kişi telefonla görüşmeye başladığı an bağlantı kopuyomuş bi saniyelik bişeyden bahsediyorum. ttneti arada söyle dedi gelir yaparlar ama hala aramadım :D

bende de benzer sıkıntı vardı m.hizmetlerini aradım hızını biraz düşürdüler düzeldi, tam hatırlamıyorum 2 yıl oldu bi sınırı aştığından dolayı kopuyormuş

Ben kutahyadayim ayni sorun burda da var.Saat 16:45 dedimi internet gidiyor. Site çubugunda adil kullanim kotasiyla ilgili bisey yaziyor. Kardesim afyonda kyk yurdunda orda da aynı sıkıntı varmış. Adil kullanim kotasi nedir?
Adil Kullanım Uygulaması > Bilgi Bankası > Destek > Bireysel > TTNET

interneti sınırsız olan kullanıcıların 4 gb kullanımdan sonra hızının 1 mb'e inmesi olayıdır ki bu eskiden 4 gb dı şimdi yükselmiş olabilir bilmiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri