30 K İzlenimli Almanca Kanal - Satılık

• Kullanıcı fatihben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihben

Kayıtlı Üye
edit. satışiptal

Son düzenleme:
Hiç ödeme almamış, denememiş, adsense bağlanınca kapanma ihtimali çok yüksek olan bir kanal için 3k tl? iyi satışlar

Hiç ödeme almamış, denememiş, adsense bağlanınca kapanma ihtimali çok yüksek olan bir kanal için 3k tl? iyi satışlar

Ödeme alacak bir aracım olsa sadece son 28 gündeki 750 K hiti boşa gönderirmiydim ? ama malesef adsemsem yok ve yurd dışı için uğraştım olmadı.spam partner yok ne yapayım. adsensesi sağlam olan arkadaşlar alsın zaten . tr de adsense ile alışan birisi almasın bu kanalı sonra kapanır yazık olur. 2 aydır canavar gibi açık kanal.

Hocam hayirli satislar. Bence kanali bosta bekletmektense ac bir almanya adsense birkac gun kazanc yansisin alacak arkadas gunluk kazancida gorebilir diye dusunuyorum.

Hocam hayirli satislar. Bence kanali bosta bekletmektense ac bir almanya adsense birkac gun kazanc yansisin alacak arkadas gunluk kazancida gorebilir diye dusunuyorum.

hocam onun farkındayım hiç vds alcak felan durumda değilim aslında ama dün akşam vds satan bir kaç arkadaşa pm attım ucuz yollu bir vds lazım sadece kanallara giriş çıkış yapacam diye ama halen dönen olmadı. dönüş yaparlarsa 20 tl ye felan bi almanya lokasyon adsnese açıcam ozaman bilgielri paylaşrıım kısmetse

hocam onun farkındayım hiç vds alcak felan durumda değilim aslında ama dün akşam vds satan bir kaç arkadaşa pm attım ucuz yollu bir vds lazım sadece kanallara giriş çıkış yapacam diye ama halen dönen olmadı. dönüş yaparlarsa 20 tl ye felan bi almanya lokasyon adsnese açıcam ozaman bilgielri paylaşrıım kısmetse

Hocam ne gerek var vds'ye falan ben yıllardır bütün adsense hesaplarıma aynı pc den giriyorum aynı pc den açıyorum. Kıyım dışında bugüne kadar bir zararı olmadı. Aç kendi bilgisayarından 5 dk bir almanya hesabı bağla kanalı gitsin.

Hocam ne gerek var vds'ye falan ben yıllardır bütün adsense hesaplarıma aynı pc den giriyorum aynı pc den açıyorum. Kıyım dışında bugüne kadar bir zararı olmadı. Aç kendi bilgisayarından 5 dk bir almanya hesabı bağla kanalı gitsin.

üstad ben öyle yapmam biraz o konulara takıntılıyımdır ben bir ıp den bir adsense de oturum açarım zamanında çok adsensem gitti. ne zamandır kanalım dahi kapanmadı benim.

FİYATI BU GECEYE KADAR 2350 TL YE ÇEKTİM. ACİL SATILIK MADDİYATTAN ÖTÜRÜ

valla millet bitmiş galiba. buyrun kampaya gelin

30 K HİTİ OLAN ALMANCA KANAL 2.000 TL

valla millet bitmiş galiba. buyrun kampaya gelin

30 K HİTİ OLAN ALMANCA KANAL 2.000 TL
Valla millet bitti hocam. Millete para mi geliyor ki bi de elindekini riske atsın. Hala kazanan biri varsa gelir alır ki su sartlarda kazanan biri varsa buna bile ihtiyaç duymaması lazım aslında. Ne kazandıracağı belli olmayan, ödemeyi alıp alamayacağı belli olmayan bi kanala kolay kolay kimse 2 bin vermez sanırım. Sizin yerinizde olsam forumdaki zeplin networke kanalı gönderir beklerdim. 15 martta alımları olacak sanırım. Öyle hatırlıyorum. En iyisi beklemeniz. Yoksa bu fiyata alıcı bulmak zor. Kolay gelsin.

zaten normalde bu kanalın Satışını yapmanda yaSak forum kuralları gereği (35 tl olarak SatabilirSin) yada adSenSeye bağlayıp 1 ay bekleyip kapanmaz iSe Satışa açabilirSin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri