+30 Videolu YT Kanal Siparişi * ahmetrz

• Kullanıcı ahmetrz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

ahmetrz

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Daha önce buradaki konu üzerinde +50 videolu kanal siparişlerini almış ve hazırlamıştım. İlk mesajda alım yapan arkadaşların yorumlarını görebilirsiniz. Hatırlayanlar da olacaktır mutlaka :) Konu sonrasında da özelden ulaşan arkadaşlara yüzlerce kanal hazırladım zaten o dönemde. Forumu bir süredir yalnızca tasarım için kullanıyorum. Zaten bir çok arkadaşla tasarım konusunda ticaretimiz oldu. Merak edenler buradan inceleyebilir.

Geleyim hazırlayacağım kanalların özelliklerine;

• Yüklenecek içerikler tamamen kendi kanallarıma yüklemek için incelediğim, youtube üzerinde izlenim alan içeriklerden oluşacak.
  • Kanaldaki tüm videolar tek konu (dizi, film, tv show vs) üzerinde farklı bölümlerden oluşacak. (Ezel dizisinin 40 bölümü, beyaz show 50 bölümü gibi)
  • İçerikler İngilizce ağırlıklı olmak üzere, Türkçe dışında bir kaç dilde daha içerik eklenebilir.
  • Videolar en az 20 dakika olacak.
  • Kanallara içerikle ilgili göze hoş gelen (simetri yada piksel sorunu olmayan) profil ve kapak resimleri yükleyeceğim. Kapak resimlerini kendim hazırlayacağım alıntı olmayacak.
  • Sıralı oynatma listesi olacak.
  • İstenirse her videoya özel küçük resim eklenecek. (Bölüm1, Bölüm2 gibi)

Kanal teslim süresi ve garantisi ile ilgili de şunları söyleyeyim;

• Kesinlikle temiz ve özenli şekilde hazırlayacağım. Bu sebeple kısa sürede teslim edeceğimin garantisini vermiyorum. Ben kanal siparişine başladığım (ödemeyi aldığım) andan itibaren 1 hafta sonrasında teslim garantisi veriyorum. Daha erken teslim edebilirim. Daha geç teslim edersem ücret iadesi yapar kanalı hediye ederim.
  • 1 hafta süreyle başka video eklenmemesi şartıyla telif ve spam kaynaklı sorunlarda ya da teslim sonrasındaki 1 ayda kanal 1k izlenimin altında kalırsa isteğe göre değişim yapacağım.
  • Kanalı teslim ettikten sonra şifreleri değiştirmek sizin sorumluluğunuzdadır. Lütfen kanalı alır almaz şifreleri değiştirin. Bu konuda sorumluluk kabul etmeyeceğim.

Kanalların uzun vadede para kazandıracağına inanıyorum. Benim çalışma sistemim bu çünkü. Kanalı teslim aldığı anda para kazanmayı hedefleyen arkadaşlar için uygun bir konu olmayabilir. Zaten para kazanma konusunda diğer konuda olduğu gibi bir garanti vermiyorum. Ancak yine kanal alan arkadaşların memnun kalacağına inanıyorum.

Bu bir ön sipariş konusudur. 27 Eylül 2018 Perşembe günü 23:59'a kadar sipariş verip ödeme yapan ve boş kanalları teslim eden herkese (kişi başı en fazla 10 kanal olmak koşuluyla) bu kanalların tanesini 15 liradan hazırlayıp teslim edeceğim. Belirttiğim tarihten itibaren fiyat güncellenecektir. Ve kanallar bu tarihten itibaren hazırlanmaya başlanacaktır.

Son olarak; boş kanalları sizden alacağım. Dolayısıyla boş kanallar ücrete dahil değildir.

Örnek Kapak Resmi:

Y6or8E.png

Örnek Küçük Resim:

Azj5Xq.png

X6ZLN0.png

Yapacağın örnek kanallardan 1 tane ararmisin?
İçeriklerde telif durumu nasıl ?
Hangi diller olacak?
Kanallarda kaç video olacak ?
Biraz daha bilgi yazarsan sevinirim. ..

Konuya ilk yazan olarak REF imj de ayrıca alırım :)

Hatta Skype ekle müsait olunca konuşalım : [email protected]
(Ekli olabilirsin yaz hocam...)

Edit : Şuanda işteyim gece 03:00 gelicem muhtemel yatarım ya sabah 9 yada 10 gibi veya yarın akşam 23 gibi konuşuruz eğer cevap vermezsen ...

Hayırlı Satışlar

Son düzenleme:
Yapacağın örnek kanallardan 1 tane ararmisin?
İçeriklerde telif durumu nasıl ?
Hangi diller olacak?
Kanallarda kaç video olacak ?
Biraz daha bilgi yazarsan sevinirim. ..

Hatta Skype ekle müsait olunca konuşalım : [email protected]
(Ekli olabilirsin yaz hocam...)

Edit : Şuanda işteyim gece 03:00 gelicem muhtemel yatarım ya sabah 9 yada 10 gibi veya yarın akşam 23 gibi konuşuruz eğer cevap vermezsen ...

Hayırlı Satışlar

Skype ekliyorum hocam, genel olarak bilgilendirme de yapayım;

İlk mesajda dil konusunu belirtmiştim geneli ingilizce olacak. İspanyolca, japonca gibi diller de olacak. +30 video olacak.

Telif durumu konusunda bir şey diyemiyorum telif gelebilir. 1 hafta içerisinde telif yerse değişim yaparız o konuda da

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri