Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merakımı mazur görün.Mail onaysızdan kastınız +15 yok bildiğimiz 0 gmail yani?
evet kanalsız telefon onaysız normal gmail sadeceMerakımı mazur görün.Mail onaysızdan kastınız +15 yok bildiğimiz 0 gmail yani?
Elimde 100 kadar mevcut ancak bu gmailerle açılan kanallarım 1 hafta dayanmadı
Yerinizde olsam tek tek kendim açardım.
Hergün ihtiyacınız kadar kendiniz açınız.
Çünü bende satın almıştım şimdi gmailler elimde kaldı öylece
doğrudur hocam valla mailleri herkesten almamak lazım o yüzden düzgün referanslı kişilerden almak lazım
Hocam yok öyle referans felan
isim vermeyeceğim forumda tanınan birisidir![]()
isim vermeniz bi yönden iyi olur kanal alan kişiler ona göre alır.
isim vermeniz bi yönden iyi olur kanal alan kişiler ona göre alır.
zaten hocam kanalsız alıyorum kendim açıyorum onlarıBunu yapamam hocam. Ne olsa adam verirken kapanmama garantisi vermiyor.
O yüzden isim veremem uygun olmaz.
Ama sizlere önerim kanallarınızı kendiniz açınnnnn.
hocam önemli olan gmaillerin açılış şekilleridir kanalların değil!!!zaten hocam kanalsız alıyorum kendim açıyorum onları
android açımı sizce nasıl hocamhocam önemli olan gmaillerin açılış şekilleridir kanalların değil!!!
android açımı sizce nasıl hocam
oda kısmet artık hocam bakıcazBakın spam çalışıyorsanız.
En baba yollarla açılan gmaile 50den fazla video atıldığı anda ertesi gün spama düşer. Tecrübeyle sabittir. 50 video birden atılacak. Yavaş yavaş 1 ersaat 2 şet aralıklarla yüklenen videolardan bahsetiyorum.
Spamın özü hızlı olmak ve çok video atmaktır.
Önemli olan ilk açtığımız gmailde googlun bizden telefon doğrulaması sormamasıdır![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.