300 tl gelirli kanal satışı

• Kullanıcı puama637
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kanal Alış – Satış
Satış aktif dostlar.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostlar r10'da multi konu için belli ücret karşılığı ve güven çerçevesinde oraya konu açacak bir yardımsever varmıdır.

Gerekli metni hazırlayın halledelim hocam benim ağzımdan konuşun iletişime kendi bilgilerinizi yazın ücret falanda sorun değil
Bu arada kanalı çok beğendim
Sesli düşüneyim : ulen bu kanalı alıcan geçen ayki kazancıda var zaten alır almaz beyonde bağlican arkana yaslanıcan [emoji4]

Hayırlı Satışlar

R10 ismim NetRoyaN

Ayrıca benim annem 66 yaşında
1- by-pass ameliyatı oldu
2- işitme cihazı kullanıyor
3- 65 yaş üstü tansiyon şeker kolestrol ne ararsan var

%kaç verirler [emoji4]

Son düzenleme:
Gerekli metni hazırlayın halledelim hocam benim ağzımdan konuşun iletişime kendi bilgilerinizi yazın ücret falanda sorun değil
Bu arada kanalı çok beğendim
Sesli düşüneyim : ulen bu kanalı alıcan geçen ayki kazancıda var zaten alır almaz beyonde bağlican arkana yaslanıcan [emoji4]

Hayırlı Satışlar

R10 ismim NetRoyaN

Ayrıca benim annem 66 yaşında
1- by-pass ameliyatı oldu
2- işitme cihazı kullanıyor
3- 65 yaş üstü tansiyon şeker kolestrol ne ararsan var

%kaç verirler [emoji4]
Hocam ifşalamak gibi olmasın ama kendim sağlıkçı olduğum için biraz uğraşımda bu orana çıktı :) ama heyet raporunun ne kadar olucagı hastaneye gitmeden once cok meçhul doktorların o günki kafa yapısına bile bağlı diyebilirim.bence ilk raporda %70 i gecer gibi tanıdığınız varsa bu oran artabilir :)
Metni hazırlayıp göndereceğim çok teşekkür ederim.

Hocam ifşalamak gibi olmasın ama kendim sağlıkçı olduğum için biraz uğraşımda bu orana çıktı :) ama heyet raporunun ne kadar olucagı hastaneye gitmeden once cok meçhul doktorların o günki kafa yapısına bile bağlı diyebilirim.bence ilk raporda %70 i gecer gibi tanıdığınız varsa bu oran artabilir :)
Metni hazırlayıp göndereceğim çok teşekkür ederim.

Hocam bu indirimden yararlanmak için en az %kaç olmalı bide eşimde bakıcı parası alırmı rapor alınca ?

Hocam bu indirimden yararlanmak için en az %kaç olmalı bide eşimde bakıcı parası alırmı rapor alınca ?
Bildiğim kadarıyla %90 uzerine aylık bakicisina 1000 tl maas veriyorlar fakat haneye giren gelir kisi başına asgari ücreti gecmiycek yani 3 kisi iseniz evde 4500 tl den fazla geliriniz var ise vermiyolar. Araç almak içinde %70 üzeri rapor lazım rapor oranı arttıkça otv indirimide artiyor.

Bildiğim kadarıyla %90 uzerine aylık bakicisina 1000 tl maas veriyorlar fakat haneye giren gelir kisi başına asgari ücreti gecmiycek yani 3 kisi iseniz evde 4500 tl den fazla geliriniz var ise vermiyolar. Araç almak içinde %70 üzeri rapor lazım rapor oranı arttıkça otv indirimide artiyor.

Anladım hocam eve giren tek para annemin aldığı babamdan kalmış emekli maaşı

İçeriğin devamı yüklenecek şekilde mi? Kazanç sürekliliği için düzenli olarak video yüklemek gerekiyor mu? Gerekiyorsa bunun mi için kaynak verecek misiniz? Bir de düşündüğünüz son fiyatı pm ile alabilir miyim

İçeriğin devamı yüklenecek şekilde mi? Kazanç sürekliliği için düzenli olarak video yüklemek gerekiyor mu? Gerekiyorsa bunun mi için kaynak verecek misiniz? Bir de düşündüğünüz son fiyatı pm ile alabilir miyim

+ sezonluk videolar mı? Kışın gelirin düşeceği bir içerik mi?

merhabalar uzun zamandır işlerden dolayı giremedim ytpara'ya videolar sezonluk yıllık güncelliğini kaybedecek değil.her mevsim geçerli. :)

---------- Spam Engelliyici 15:18 ---------- Önceki Mesaj 15:18 ----------

+ sezonluk videolar mı? Kışın gelirin düşeceği bir içerik mi?

kış ve yaz ile alakası yok hocam.
son durumuda atıyorum ss'ten.

https://prnt.sc/gv5eiz
https://prnt.sc/gv5et6

fiyatta düşmeye gerek varmı bilmiyorum hocam kanal ekim ayının ilk 10 günündede 2.500 TL'sini şimdiden kazandı.

Son düzenleme:
dostlar kanal için forumdan bir arkadaş ile anlaşıldı görüşme sağlanacak lütfen p.m atmayın ,bugün için satış askıda.

Hesap satılmiştir hayirli ugurlu olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri