300 TL - HTC One M8

Mehmet Ali Ertunç

mehmetaliertunc.com
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.mehmetaliertunc.com
ngqarV.jpg

Selamlar,

Telefon orjinal HTC ONE M8'dir. Ekranda çatlak var ve ön üst hoparlörden ses gelmiyor.

Uğraşacak vaktim olmadığı için forumdan biri faydalansındiye bırakıyorum.

200 Ekran'a gitse + 25 - 30 Hoparlör'e gitse maksimum : 550 Liraya size gelmiş olacak.

300 Lira Enpara atana bırakıyorum :)

HTC guzel telefondur ama kirmizi kamera sorunu var :) o sorunu olmasa candir htc can

вαттυѕαу;1161888' Alıntı:
2000 Onaylı Kanal alana bu telefon hediye :D

anlaşıldı arkadaşla ;) sende mailleri hallet :p:D şaka bi yana bi adam akılı kampanyan yok yaw :D araba falan ver lamborgini :cool:

Arkadaşa pazartesi ödemeyi geçtim akşamına kargo geldi aldı dedi takip no istedim akşamına vercem dedi bekledim akşam cevap gelmedi salı günü oldu kargo gelmedi arkadaşa mesaj da attım özel mesaj da forumda girdiği gezdiği halde cevap da atmıyor akşam dün telefonu aradım takip no atacam dedi yine bekledim dün akşam da atmadı 2 gündür kargoyu arayıp sorgulattım kayıt görünmüyor dediler benim yada onun adına , arkadaş kargo verdim diyor bu kadar sorumsuzluk olamaz foruma giriyor çıkıyor geziyor cevap gelmiyor özel mesaja skype vs hadi skype anlarım mobilde full online oluyor dedi ama öğlen de özel mesaj attım girdi çıktı foruma akşamkine de cevap atmadı tamam sıkıntı sende de olamayabilir kargo da olabilir ama 2 gün geç girdiyse kargo sıkıntı var demektir ilgilenmezsen bugün de şikayet konusu açcam artık..(daha önceki satışların sorunsuz olabilir ama bu sorumsuzluk insanı sinirlendiriyor..)@Mehmet Ali Ertunç

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri