300 TL Ödüllü Videoyap.com'u kullanımını anlatan E-book hazırlama

Merhaba Arkadaşlar,

Şu sıralar yazılım geliştirmesi yazıyorum. Ytpara özel mesaj kutumu kasıtlı dolu bırakıyorum. Ulaşımı videoyap destekden yapablirsiniz.

Katılacak arkadaşlara öncelikle sonsuz teşekkürler. Biz 8.000 kişilik büyük bir aileyiz. Bu aileye çok büyük yararınız dokunacağına emin olabilirsiniz. Herkese başarılar dilerim.

Bu da benden gelsin biraz uğraştırdı sade yaptım her insanın rahatlıkla anlayabilmesi için umarım yararlı olur. @Web_Scripti

Kod:
https://drive.google.com/file/d/0B-NotDQAW8tad092LUlBb2xTTkk

Videoyap botum yok nasıl e-book hazırlayabilicezki eminimki sadece olmayan ben değilim,bari 10 günlük videoyap botunu şimdi verin hazırlamayı deniyelim.

bende başladım hazırlamaya geceye anca bitiririm.. umarım yeni arkadaşlara rehber olabilir.. hocam bir sorum var yalnız bazı bölümlerde videoyaptaki yardım videosuna yönlemdirdim... video e book çıktıktan sonra siteden kaldırılacak mı yoksa çok uzun bi e book olucak ayrıntı için yardım videosunu kullandım..

Demekki bu bot çok iyi bişey. Sizler yazında bende okurum. Hiç kullanmadım bilmiyorum :)

Merhaba arkadaşlar,

gerek destekden gerek burdan çok güzel e-book lar geldi. 110 sayfalık e-book yapan arkadaşımızda var. Eğer 20 sayfadan fazla olucaksa ilk 2 sayfada bir yerde içindekiler yazısı yapınız. Yoksa açan kişi hemen kapatır.

Botu olmayan arkadaşlara süre versemde bilmedikleri için yazamazlar. Bu e-booku yazabilmek için videoyapla yatıp kalkmak gerekiyor.

Çok iyi ebook lar çıkıyor, özellikle ebook un amacını unutmayalım. Kişi nerde hata yapabilir. Detaylı anlatımlara girelim. Anasayfa için ayarlanabilir Bu bölüm video yükler diye yazan arkadaşlarımızda var. Detay ve örneklendirme çok önemli. Yazılarınızda 50 kelimeyi bir cümlemede kullanmayalım. Anlatmayı kısa cümleler ama uzun yazılarla besleyelim. Kişi okurken akıcı olmalı ve tekrar tekrar okumamalı.

1 günlük süre verebilirseniz bende bir şeyler yazabilirim.

Genelde botu güzel bir şekilde anlatmışsınız orada sıkıntı yok işlevsel olarak anlatılsaydı daha yararlı olurdu yani böyle böyle yapın bu botla kategorinizi oluşturun net olmayan ama en aşağı şu kadar kazanırsınız günlük şu şu saat aralığı kadar zamanda çalışarak denseydi daha ilgi çekerdi çalışmalar ve youtube den para kazanmayı bilmeyenlerede destek niteliği taşırdı..

Genelde botu güzel bir şekilde anlatmışsınız orada sıkıntı yok işlevsel olarak anlatılsaydı daha yararlı olurdu yani böyle böyle yapın bu botla kategorinizi oluşturun net olmayan ama en aşağı şu kadar kazanırsınız günlük şu şu saat aralığı kadar zamanda çalışarak denseydi daha ilgi çekerdi çalışmalar ve youtube den para kazanmayı bilmeyenlerede destek niteliği taşırdı..

Etik değil bence çünkü kimi kazanır kimi kazanamaz böyle şeyler söyleyip insanlara kazanıcaksın duygusunu aşılayarak olmaz kimilerine boş ümit vermiş oluruz ben bu şekilde ticarete karşıyım! İnsanlara sistemin özelliklerini anlatırız insanlar kendileri harmanlayarak bir şeyler ortaya koysunlar. Sistem kazanmak için birebir ancak herkes kazanacak diye bu duyguyu aşılayamayız insanlara..

Hocam Ben Linki Dün Gönderdimde Bakmadınız Heralde Eksiklikler neler tamamlamam gereken birşeyler varsa tamamlayayım...

ilk gönderen arkadaşı örnek olsun diye açıkladım eksiklerini. Herkesde 3-5 eksik çıkabilir. Onu kişi tamamlar veya ben tamamlarım. İllaki herkesde olacaktır. Önemli olan %95 tam birşey çıkması ve düzenin iyi olması. Ciddi yazılar var şuanda herkes değiştirebilir diye öğlen 12 ye kadar sadece göz atıyorum. yarın 12:05 geçe birisi gelse kabul etmem beyler konudan linki verebilir veya destekden atabilirsiniz. Hak hukuk yenmemesi in yarın öğlen 12 sondur.

Destek bölümüne attım. Alıp almadığınla ilgili destekten cevap atarsan sevinirim ona göre 7de kalkıp forumada yüklerim :D

Cevap: 300 TL Ödüllü Videoyap.com kullanımını anlatan E-book hazırlama

Merhaba Arkadaşlar,

Çok yoğun olduğum için saatlerimi ayırarak E-book çıkarmam pek mümkün durumda değil. Sizin zamanınız değersiz anlamına kapılmayalım, tüm zamanımı yazılıma ve desteğe harcamak zorundayım. Ayrıca benden kat kat iyi yazılar çıkacağına eminim.

1.'nin Ödülü : 300 TL
2.'nin Ödülü : 1 Yıllık Videoyap Hesabı
3.'nün Ödülü : 3 Aylık Videoyap Hesabı
Katılan herkese : 10 günlük videoyap hesabı

Katılım Koşulları: En az 6 sayfalık anlatım içermelidir. Yazılar kısa ve öz olmalıdır.
1) Sıfır bir videoyap hesabı alındıktan sonra sırasıyla yapılması gerekenler.
2) Anlatılmayan bir özellik bulunmamalıdır.
3) Aşağıdaki sayfaların tamamı anlatılmalıdır.
4) 20 Nisan Pazar 12:00'de bitecektir. Office word veya pdf dosyasında yazabilirsiniz. Görselli anlatım kullanabilirsiniz. 20 Nisan sabahında herkes konu altından dosyanın indirme linkini verirse seçmeler onun üzerinden yapılacaktır. 20 Nisan Pazar Öğlen 12:00'den sonra gönderilen linkler kabul edilmeyecektir. 20 Nisan Pazar gecesi 1. , 2. ve 3.'ü konu üzerinden açıklanacaktır.

Aşağıdakiler anlatılacak olanlardır. Sırasınıda yeni bir üye'nin kullanması gereken size göre sırasıyla anlatabilirsiniz.
Anasayfa (Özgünleştir, etiket & açıklama özgünleştirme, Logo, intro, altyazı, videosi ayarlama, video süre kesme, çerçeve ekleme, video kırpma, video rengi)
Toplu Video (Youtube kelime arama, kanal çek, komple kanalı çekme, playlist çekme, diğer site kelime arama, diğer site sayfaları çekme, özgün video üretme)
Toplu Link Bot
Otomatik Kanal Çekme (Karşı kanallara eklenenleri otomatik ekleme, karşı kanalı komple otomatik kopyalama)
Özgün Video Yükle (Slaytlaştırma, resim üzerine yazı, müzik ekleme)
Süre Satın Alma
Telifli Videolar & Para Kazan (Telifleri silme, ünlemleri silme, ünlem geç bağlantısı, soru işaretlerini düzeltme, adsenseli veya partnerlı para kazanmayı açma)
Acil Uyarılar
Yüklediğim Videolar (Alt bölümdeki detaylarıyla birlikte)
Ayarlarım (intro, açıklama v.s. ayarları)
Kanallarım (Otomatik api key alma, video log silme, ünlem geç, gizli video yükle)
Kanal İstatistikleri
Video Yöneticisi (Eskiden kanalda yüklü olan videoları listeme ve sıralama çeşitleri, özgünleştirme ve silme çeşitleri)
Video Ortası Reklam
Kanaldan Video Sil

Bu özelliklerin hepsini örnekleme göstererek anlatabileceğinize eminseniz ve boş vaktiniz bulunuyorsa Videoyap.com'un ana E-book'unda sizin imanız bulunsun. 2. ve 3. arkadaşlarımızında E-bookları da videoyap.com'a diğer e-booklar olarak eklenecektir.

Hocam Destek'ten size en son eksiksiz halini yolladım. Bakarsanız sevinirim hocam yani daha doğrusu e-book elinize geçtiyse bana geri dönüş yaparsanız sevinirim bir sorun çıkmaması açısından diyorum hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri