300 TL Ödüllü Videoyap.com'u kullanımını anlatan E-book hazırlama

Cevap: 300 TL Ödüllü Videoyap.com kullanımını anlatan E-book hazırlama

O degilde ben neden hic kazanamiyorum arkadas :D. Ne beceriksizim arkadas. Tebrik ederim bu aradaa :)
Intihar etmeye gidiyorum ben elbeda ytpara.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar ilk 3 arkadaşın pdf dosyalarına ufak tefek eklemeleri yarın yapıcam sonra sitede 14 ü de yayına girecektir. 1. arkadaşın ki tüm sayfadan, diğer ebookşar altında diğerleri olucaktır. Bir sonraki seferde sadece aylık 5.000 tl üstü kazanan videoyap üyelerinden neler yapılması gerekiyor ebooku yarışması yapılacaktır. Şuanki ebook türü sadece kullanım içindir.

Kararlar Verildi Arkadaşlar. Herkese öncelikle çok teşekkür ederim.

1.) slientspy (300 TL Banka havalesiyle ödül)
2.) karadeli (1 Yıllık Videoyap Süresi)
3.) desbloq04 (3 Aylık Videoyap Süresi)

Diğer katılımcı 11 arkadaşda 10'ar günlük videoyap süresi yerine 20'şer günlük videoyap süresi veriyorum. Çünkü herkes çok emek vermiş durumda. Elimden geldiğince düzgün seçim yapmaya çalıştım. Ama 2. , 3. 4. ve 5. arasında çok fazla git geller yaşadım. Fakat burada tasarımsal durumlara değil açıklayıcı bilgilere hep baktım. Destekden lütfen kazandıklarınızı isteyiniz.

Hocam beni bu şerefe nail ettiğiniz için öncelikle çok çok teşekkür ederim :) 6 saatlik emeğimin karşılığını aldığım içinde çok mutluyum. İnşAllah hazırladığım e-book ile bir çok kişinin yardımına koşup, hayır duasını alabilirim. Tekrardan çok teşekkür ederim hocam :)

hocam destekden yazdım bold 35 acil mesaj olarak yolladım bakarsanız sevinirim. teşekkürler.

Hocam bende Destek'ten yolladım mesajı, "Acil Mesaj" seçeneğini seçerek hocam bakarsanız sevinirim :)

Edit : Gönderim seçeneğini değiştirerek tekrar yolladım hocam karışmasın diye.

sıralama açıkçası hoşuma gitmedi. fakat kazanan arkadaşları tebrik ederim. şüphesiz ki herkes çok emek verdi.

Neden hoşunuza gitmedi acaba hocam eksik bir şey mi yaptık ? Yanlışımız mı var?

hocam benim hoşuma gitmemesi normal, sizin de hoşunuza gitmesi normal. şu durumda sizi ancak tebrik edebilirim. eleştirecek değilim. başarınız için kutlarım.

hocam benim hoşuma gitmemesi normal, sizin de hoşunuza gitmesi normal. şu durumda sizi ancak tebrik edebilirim. eleştirecek değilim. başarınız için kutlarım.

Anlayabiliyorum hocam imâ etmek istediğinizi fakat herkes emek harcadı, ben geceleri sabaha kadar bu e-book ile uğraştım hocam. Katılan herkesi tebrik ederim herkes çok büyük emekler harcadı herkesin e-bookunu detaylıca inceledim.

Cevap: 300 TL Ödüllü Videoyap.com kullanımını anlatan E-book hazırlama

Youtube a bir sure ara vermistim bu teselli hediyesi belki dolarlarin kapisini tekrar acar :d

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@silentspy hocamın pdfsi benim ve diğer pdflerden üstündü açıkcası hakeden kazanmış.. :) ama 2. veya 3. olsam iyiydi... :D

@silentspy hocamın pdfsi benim ve diğer pdflerden üstündü açıkcası hakeden kazanmış.. :) ama 2. veya 3. olsam iyiydi... :D

Estafurullah hocam sadece elimden geldiğince bildiğim kadarıyla bir şeyler yapmaya çalıştım, bütün kazananları tekrardan tebrik ederim herkes çok emek verdi :)

Diğer katılımcı 11 arkadaşda 10'ar günlük videoyap süresi yerine 20'şer günlük videoyap süresi veriyorum. Çünkü herkes çok emek vermiş durumda. Elimden geldiğince düzgün seçim yapmaya çalıştım. Ama 2. , 3. 4. ve 5. arasında çok fazla git geller yaşadım. Fakat burada tasarımsal durumlara değil açıklayıcı bilgilere hep baktım. Destekden lütfen kazandıklarınızı isteyiniz.

Diğer kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Birazdan da destekten yazarım hocam. Teşekkürler :)

Telgraf yoluyla gönderilmiştir. -Dapadalk

Arkadaşlar ilk 3 arkadaşın pdf dosyalarına ufak tefek eklemeleri yarın yapıcam sonra sitede 14 ü de yayına girecektir. 1. arkadaşın ki tüm sayfadan, diğer ebookşar altında diğerleri olucaktır. Bir sonraki seferde sadece aylık 5.000 tl üstü kazanan videoyap üyelerinden neler yapılması gerekiyor ebooku yarışması yapılacaktır. Şuanki ebook türü sadece kullanım içindir.

Ona da katılırız yalnız biraz tuzlu olur sizin için :P :)

silentspy biraz yazma işine odaklanırsa neden bir yazar çıkmasın bu forumdan

hakeden kazanmış helal olsun güzel e book özen gösterilmiş

hocam destekten mesaj attım da haber edeyim dedim :D

Kazanan arkadaşlara tebrikler :D
Destekten yazdım 20 gün için fakat 2 gündür yazdıklarımın hiçbirine cevap gelmedi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri