Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dell Gaming 7566 Intel Core i5 6300HQ 8GB 1TB GTX 960M 15.6 Fiyatı
ben bunu aldım yeni 200 tl indirim vardı 2 aydır araştırıyorum çok bilgisayar aldım iade ettim en son bunda karar kıldım
laptopta Dell i tek geçerim, ne ısınma sorunu, ne ses, hiç bir problem yaşamazsın, 2014 sonunda aldım laptopu hala canavar![]()
Arkadaslar, 13 senedir bilisim sektorunde calisiyorum, Su andaki gorevim Sistem yoneticiligi ve bilgi guvenligi uzmaniyim, bende cihazlari cokfazla arastiriyorum ama benden tavsiye, herkes ne icin bilgisayar ariyor bu forumda cok iyi biliyoruz, ya oyun oynamak yada kucuk capli render isler, laptop alacaksan GTX 780 - 880 - 970 - 980 ekran kartli olanlardan sasmayacaksin, benden kucuk bir abi kardes arkadas tavsiyesi, ben Macbook Pro Retina kullaniyorum bana yetiyor bunun icinde mac isletim sistemi parallel olarak Kali kullaniyorum amacim belli cunku, ne yapmak istiyorsan o dogrultuda kendine bir cihaz arastir. Simdiden hayirli olsun...
Öyle alıp iade edebilionuzmu kutusunu açıp bakıp hoşlanmadım diye![]()
MAlum sitede reklam verkem gibi olmasin sah.... den sitesinde 14 ay garantisi olan bir tane Monster var tertemiz, 8gb ram gtx970 ekran karti, i7 HQ islemci 750 hdd 3200 e veriyordu adam, bi arastirin derim, bence kacirlmayacak laptop, slim kasa 25 mm
Zaten araştıran arkadaşlar görecekler ki piyasadaki ekran kartlarının çoğu gtx. Eğer 1000 tl laptop almayacaksan da mutlaka render ya da oyun amaçlı alıyorsundur. Ben size bir sürü marka ve model sayabilirim ama dolar kuruna bağlı olarak sürekli bir artış gözlemleniyor. Kampanyaları takip etmezseniz ki, ben bi tane takip ettim 1 gecede 1000 tl fiyat artışı oldu- gözünüz kulağınız piyasada olmalıdır. MacBook ayrı laptop ayrı şeyler. Konuyu açan arkadaşımızın MacBook aramadığını az çok biliyorum. Eğer varsa marka, model ve link alabiliriz. Yoksa i7 işlemci, 8gb ram, gtx ekran kart ve ssd hardisk zaten bilinen şeyler. 3000 tl civarı bi bütçen varsa bunları zaten biliyorsundur.
Konuya uzman ve son zamanlarda kampanya gözlemleyen arkadaşların da katılımlarını bekliyorum.
hocam bende msi baktım önce ama gl serilerinde çok şikayet var kasası çok dandik bi plastik diyorlar zaten gl serisi msi ın en alt serisi ayrıca klavyede ışık yok ekran kartı 950m parasını haketmiyor ben aldığım laptoptan çok memnunum tek eksiği ssd yok onu da kendin takabiliyorsun yeri var i5 6300hq benim işimi görüyordu aldım 3198 liraya mal oldu doların bu durumunda çok uygun fiyatı
laptopta Dell i tek geçerim, ne ısınma sorunu, ne ses, hiç bir problem yaşamazsın, 2014 sonunda aldım laptopu hala canavar![]()
destekleri çok kötü abi türkiyede telefon bile açmıyorlar![]()
hiç ihtiyacım olmadı2.5 yıldır tabi olmayacak anlamına da gelmez
Sen iyi bir laptop önerirsin şimdi kampanyalardan![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.