3000 Tl ye Kadar Dizüstü Bilgisayar

• Kullanıcı spac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bilgisayar

spac

Kayıtlı Üye
3000 Tl ye Kadar Laptop Önerisi

Merhaba bilgisayar programcılığı öğrencisiyim. Aslında bu sene hazırlık okuyorum seneye bölümüme geçeceğim için dizüstü bilgisayar arıyorum.

Kullanacağım programlar genellikle visual studio ve Adobe'nin bir kaç programı arada sırada oyunda oynamak için güzel bir bilgisayar almak istiyorum. Aklımda ki fiyat maksimum 3000tl. Elimde olan bilgisayarı da satmayı düşünüyorum. Bu bilgisayarın da ne kadar edeceği hakkında bir fikrim yok aslında yardımcı olursanız sevinirim.

Kullandığım bilgisayar Hp Pavilion g6 500gb 4gb ram 1gb ekran kartı intel core i5

Son düzenleme:
Merhaba bilgisayar programcılığı öğrencisiyim. Aslında bu sene hazırlık okuyorum seneye bölümüme geçeceğim için dizüstü bilgisayar arıyorum.

Kullanacağım programlar genellikle visual studio ve Adobe'nin bir kaç programı arada sırada oyunda oynamak için güzel bir bilgisayar almak istiyorum. Aklımda ki fiyat maksimum 3000tl. Elimde olan bilgisayarı da satmayı düşünüyorum. Bu bilgisayarın da ne kadar edeceği hakkında bir fikrim yok aslında yardımcı olursanız sevinirim.

Kullandığım bilgisayar Hp Pavilion g6 500gb 4gb ram 1gb ekran kartı intel core i5

Öncelikle bol şans , umarım düşeş bir rakama güzel bir cihaz denk getirirsin.

(İzniniz olursa , bende 2000-2200 tl civarına bir macbook düşünüyorum. Arkadaşa öneri verecek olanlar bana da öneri verirse sevinirim. Mesajı silmemi isterseniz silebilirim )

Yeni konu açmayayım 4000 tl civari önerisi olan varmi .Yeni alıp memnun olan .

Asus marka hiç bir ürün alınmaz hocam.Yetkili servisi resmen dolandırıcıdır.

Valla hocam Asus tablet de aldım bilgisayarda aldım. Asus laptop un anakartı yandı gönderdim bir hafta sonra değişmiş şekilde geri geldi.

Mesajlarınızda hep bir ön yargı görüyorum :)

Valla hocam Asus tablet de aldım bilgisayarda aldım. Asus laptop un anakartı yandı gönderdim bir hafta sonra değişmiş şekilde geri geldi.

Mesajlarınızda hep bir ön yargı görüyorum :)

Arkadaşım 3-4 ay önce telefon aldı aynı sorun oldu daha öncesinde abim asus marka telefon aldı aynısı oldu. Forum da bunun çok ca konusu döndü. Ne diyeyim asus marka alabilirsin mi diyim ?

Tabiki de her zaman sorun çıkarmazlar ancak yüzdesel olarak Asus yetkili servisi çok fazla sorun çıkarıyor.Ben bu riski alırım diyorsanız buyrun alın

i5 4 nesil.
8 gb ram
1000 gb hdd
2 gb ekran kartı
dell notebook çizik sorun yok batarya 4 saat

1500 tl.

Asus marka hiç bir ürün alınmaz hocam.Yetkili servisi resmen dolandırıcıdır.

tam tersi laptop alırsam asustan şaşmam ben düşürüp harddiski bozmama rağmen garantiden ücretsiz değişim sağladılar. ek olarak bakımını yaptılar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri