Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yorumu olan yokmu? Kasa olarak zalman z3 plus sectim + sogutucu taktircam
7-8 yıl idare edecek bir sistem olacağını sanmıyorum max 3-4 yıl götürür diye düşünüyorum
Beyler kasa haric boyle bir sey ayarladim sizce nasil yorum alabilirmiyim
![]()
İslemci yerine i7 4790 arastirabilirsin. 4790K degil sadece 4790
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bende oyle dusunuyordum ki bundan 4 yıl önce bir sistem topladım aham şaham bir sistemde degıl ayrıca. amd fx 6300 2gb 256 bit ekran kartı 16 gb ram. ki knıght onlıne farm zamanlarında edit client ıle 35 editsiz 20 chara kadar açtım yani işlemciyi %95 - 98 arası ramide neredeyse 14 15 gb larda çalıştırdım hala knıght oynamasamda çatır çatır kullanıyorum.
---------- Spam Engelliyici 15:40 ---------- Önceki Mesaj 15:38 ----------
Bana kalırsa i5 intele vericegın paraya bıle en ıyı amd ıslemcılerden bırını alabılırsın kalanınıda ekran kartına eklettırebılırsın bana kalırsa 3gb 384 bit olarak birşey bakmalısın ve sakın ssd almamazlık yapma
[MENTION=12605]Swordfish[/MENTION] hocam hangi siteden böyle toplayabiliyorsunuz
beyler banada bi max.3 bine kadar laptop önerin 2.elde oluır msı monster tercihim
Karşimmm gel ben sana benim laptopu satim![]()
ekran akrtı min gtx950 arıyom ya![]()
hadi ya tühpara lazım karşimm para lazım
sen ne için pc arıyon
![]()
hem render hem oyunbanada lazım ama niye alıyosam işte
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.