Biraz da şans meselesi galiba.Ya tutarsa mantığıyla ilerlemek isteyenler 3 bin de atar 6 bin de .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam aynı şekilde açtığım maillerde manuel atınca kapanmıyor botla atınca 3 saate kapanıyor...
3000 azArkadaslar az sonra 3000 video.yukleyecegim sizce kanal.kapanirmi
Daha geçen gün gördüm 2bin küsür video atmış ayakta kanal nasıl yapıyo bu adamlar bilmek lazım
nasıl video atmış özgğnmü ?
Mahkeme kararıyla kapalı kaldığı günlerde youtubenın gelirleri artmışSpam'ın da bi adabı olmalı bence arkadaş.
Bir anda 3000 video atmak da nedir ya
Ekmek yiyoruz buradan. En son Youtube Türkiye'ye komple kapılarını kapatacak diye korkuyorum![]()
Arkadaslar az sonra 3000 video.yukleyecegim sizce kanal.kapanirmi
Her biri günde 3 kere izlenirse 3 * 3000 = 6000 izlenmeancak youtube ayakta kalır mı bilmem
tüm videoları 1 seferde mi attın yoksa belli zaman aralıgında mı?
Hepsini tek seferde attımAyrıca botla attım
![]()
birazdan bunu deniycemkategori olarak ne önerirsin?
Dene ve mutlu son kanal kapansınresmini attığım kanaldaki videoların hepsi uzun video
Dediğim gibi fazla video atmayın diyorlar. kanal kapanır vs muhabbetileri dönüyor. Ben kesinlikle katılmıyorum. Aklın yolu bende 1dir
Partere sokarım eşleşensiz 5k video atarım. her video 1 kere izlense günde 5k izlenim yeter
böyle 50 kanal yap arkana yaslan
arada kapananlar oldumu kaç tane kapandı ise iki katını aç devam et. sounç her zaman iyi olacaktır
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.