301+ görüntüleme

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Yorum yzdgmda 270 tı dıger vıdeo oda suan 301 + gösterıor
10 dk lık telefon görüsmesı yaptım, geldımgde 30 - 40 + tık artısı olmus :D
ek olarak videolardn 1.sine yorum gelmis :D

6,30 $ bıraktı daha once bu kadar bırakmamıstı , hep 6,20 altında kapatıyordum gunu :D sabah 10 a kadar vaktım var daha cok calısıp daha cok tık aldırtmaya calısıcam :D turkce ıcerık baskan ınsallah yarın guzel bır suprızle karsılasırım

kardeşim sevindim senın adına ne olcagı bellı olmuyor ben 2 gündür +100 dolar alıyorum inanırmısın bılmem ben bıle ınanamıyorum cünkü :)

Benimde 1 videom +301'de, digeri 1100'de takili kaldi.
Bekliyorum bakalim ne olucak. :)

---------- Mesaj saat 19:17:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:51:51 civarında gönderildi. ----------

Benimde 1 videom +301'de, digeri 1100'de takili kaldi.
Bekliyorum bakalim ne olucak. :)

1100'de takili kalan video 4842 oldu. Digerinde hala tik yok.

Yükledigim gibi hic bir yerde link paylasmadan, abonemde olmadigi halde yarim saatte +301 oldugu icin iyice inceleniyor sanirim, ne diyim.

Şuan çok acaip mutluyum, 301+ gösteren vıdeodan baska vıdeoya yönlendırme caktım 10 dakıkada 270 ızlenım aldı dıger vıdeo :D ana videoyu dusunmek bıle ıstemıyorum uww yarın öglenı sabırsızlıkla beklıyorum adsense sayacına göre 2 - 3 bın patlama yasanmıs ana kaynagı bellı tabıkı :D

Kardeşim nasıl yapıyorsun o yönlendirmeyi :D

Kardeşim nasıl yapıyorsun o yönlendirmeyi :D
Sanırım arkadaşın yaptığı Video İçi Programlama oda https://www.youtube.com/account_featured_programming bu sayfa da "Tüm videolarınızda videolarınızdan birini öne çıkarın." bu alanda yapılıyor "Bir Video Öne Çıkarın" butonu var oraya tıklayıp öne çıkarmak istediğiniz videoyu seçiyorsunuz, e haliyle bu videoyu izleyenler o videonunda görselini görüp tıklayabilirler.

teşekkür ederim, acemiyim biraz deneyimlrini vaktin olduğuna paylaşırsan sevinirim :)

Bir videoum tam 3 gün oldu halan 301+ Görüntülemede kaldi. Merak ediyorum ne cikacak bahtimiza diye. Gerci icerik türkce.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri