Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ayda bir internet cafeden tık atarsınhoop 107 dolar
![]()
Eğer Amerika da ikamet ediyorsa neden olmasın![]()
hiç alakası yok ben çinden sahte trafik atıyordum. günde 500 dolar alıyodum tabi ödeme alamadan banlanmıştı acemilik işte google'ı kandırmaya çalışıyordum. illaki amerika diyorsan vps'den de tıklatabilir.![]()
Demek günde 500 dolar alıyordun. Atarken bari tutarlı atın ben inanmazsam başkası inanır.
anlama kıtlığın var heralde ödemesi yapılmadı dedim. adsense banladı buyur site
Sardine site visits union - Free, convenient, safe and efficient way to improve the site visits! By Sardine site visits union
Aynen kardeşim Anlamıyorum Nasıl bu kadar zeki olabiliyosunuz. Günde 500 Dolar Ayda 15.000 Dolar Yaklaşık 27 28 Bin Lira Bunu alabileceğinizi nasıl düşünüyorsunuz işte bunu anlamıyorum.
dünyada ayda 140 defa aranan bir kelimeden hit alıp , o hittende tık alman % ka acaba ? her 50 hitten ortalama 1 tık gelidğini düşünürsen bidaha düşün % lik kısmını ......en az alık aranma 40-50 K olsun arkadaşlar....ve 25-30 $ üzerine değeri olan kelimelere bulaşmanıza gerek yok...
hocam 25-30 üstünün arama oranları ıyıyse ılgılenılmez mı
Videoyu google da ilk sırada çıkartırsan ayda bir tık belki gelir.Belki...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.