+301

• Kullanıcı Askap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Askap

Kayıtlı Üye
Normalde +301 bırkac saat sonra acılır bellı bı rakam yazar ama kanalımda bı vıdeom 301 de takılı kaldı ızlenı almıyor ama 301 den fazla yazısıda gecmıyor bunun cozumunu bılen varmı?

fazla izlenirse birkaç saate düzeliyor. 301'i geçip çok fazla izlenmemişse biraz zaman alıyor..

hocam 12 saatı gecdı :D acılmıyor ınat ettı bısey denıyordum vıdeo ılk sayfada kaldı 2 3 saat sonra ındexden kayboldu :D

Like sayısına ve yorum sayısına bak ne kadar izlendiğini tahmin edebilirsin :)

arkadaslar bu +301 sorunu benım vıdeoya da geldı tam 2 gündür halen böyle bugda kalma gıbı bı sıkıntı oluyomu youtubede ? basına gelen var mı veya çözümü ?

Bi videomun 2 gün 301de kaldığını hatırlarım :D
İllegalse zaman alıyor.

@parcalacrop bişey kullandınmı hit arttırma hilesi,sitesi vb. ?

hiç bişey kullanmadım arkadaşlar özgün kanalım video da özgün yani.
Ama benım şüphelendıgım bı nokta var. o vıdeoyu kanal ana sayfaya koydum kanala gıren dırek ızlıyor ızlemesede sayılıyor. Ondan olabılır mı ?

[MENTION=12307]parcalacorp[/MENTION] Hayır onunla hiçbi alakası yok öyle olsa herkezin anasayfasındaki video 301 de kalır.Bişey kullanmadıysanız korkmanıza gerek yok bana da oldu daha önce video kategorisini değiştirip 2-3 etiket silip onların yerine farklı etiket girdim 4-5 saat sonra index aldı 301i geçti.Deneyin sizde isterseniz.

benim 1 hafta fln 301+ da kalan videom olmuştu hile fln bişey olmadığı halde ama düzelmişti

301 i her seferinde görünce aradaki sıfırı görmeyip yanlış anlıyorum, 301 konusuna bir yenisini eklediniz tebrik ederim, bol kazançlar. :)

benimde ilk başladığım günlerde 301+ olmuştu baya heyecanlanmıştım dedim şimdi bu video 10kyı geçmiştir 1 gün sonra 302 izlenimde açılmıştı yıkılmıştım :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri