301'lik videolar filtreye mi takılıyor?

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,​
uk409.png

Bugün attığım 12 video 301'de takıldı.Ancak bir sorunum var [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] arkadaşımızın dediğine göre 301'de duran videolar filtreye takılıyormuş.
Saat 21:47 gibi yüklediğim video yaklaşık 3-4 saattir 301'de takılı olarak duruyor.Hemde videoyu bi 100'de gördüm birde 250'de direkt takıldı sayaca.
Video açılmış şimdi farkettim ama bi yanlışlık var :S Videonun şuan kafadan 1k 2k olması lazımdı.323 olarak açılmış.Yani 15-20 dakikada 301 izlenen video 3 saatte 22 izlenim mi aldı?

Arkadaşlar videoyu ilerleyen saatlerde telif riskine karşı sileceğim için bu konuyu açtım.Yoksa 301 de kalsın sabaha açılsın illaki yansır izlenimler sıkıntı yok.Ama videoyu açılır açılmaz silmem lazım,her an telif akabilir videoya.​

Not:Kazanç konusu olduğunu düşünüp bilgi isteyen arkadaşlar bi Ö.M atsın ne yüklediğimi söyleyeyim.Tabii ki eğer canları bol telifli,eşleşenli,3.taraflı,dünya engelli günler geçirmek istiyorsa..​

Hadi iyi geceler,tabii böyle bişey mümkünse..

Merhaba arkadaşlar,​
uk409.png

Bugün attığım 12 video 301'de takıldı.Ancak bir sorunum var [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] arkadaşımızın dediğine göre 301'de duran videolar filtreye takılıyormuş.
Saat 21:47 gibi yüklediğim video yaklaşık 3-4 saattir 301'de takılı olarak duruyor.Hemde videoyu bi 100'de gördüm birde 250'de direkt takıldı sayaca.
Video açılmış şimdi farkettim ama bi yanlışlık var :S Videonun şuan kafadan 1k 2k olması lazımdı.323 olarak açılmış.Yani 15-20 dakikada 301 izlenen video 3 saatte 22 izlenim mi aldı?

Arkadaşlar videoyu ilerleyen saatlerde telif riskine karşı sileceğim için bu konuyu açtım.Yoksa 301 de kalsın sabaha açılsın illaki yansır izlenimler sıkıntı yok.Ama videoyu açılır açılmaz silmem lazım,her an telif akabilir videoya.​

Not:Kazanç konusu olduğunu düşünüp bilgi isteyen arkadaşlar bi Ö.M atsın ne yüklediğimi söyleyeyim.Tabii ki eğer canları bol telifli,eşleşenli,3.taraflı,dünya engelli günler geçirmek istiyorsa..​

İyi geceler sayın dinleyen ;) +301 bir nevi vize uygulamasıdır aslında her videoda vardır genel ziyaretçi kaynak ve türüne göre trafiğin doğal olduğuna onay verirse youtube 301i geçer anormal bir durum varsa 301de uzun süre kalır geçmek içinse yorum+like vb. gibi doğal işlemlerin olması lazım :)

hocam burda birisi bi vidyo paylaşmıştı orda anlatıyo bulamadım sen google a gir youtube 301+ türkçe gibi bşe yaz çıkan vidyoyu izle adamlar anlatıyo

İyi geceler sayın dinleyen

Hocam bi an okurken devamı gelecek sandım valla :D gelmedi allaha şükür öyle bişe yok :D

Şimdi 301'e takılan videolarım hala view yorum,beğeni alıyor.Onda sıkıntı yok.Aynı kanal da eski birvideom vardı.O kendi kendine 301 oldu o açılmıyor.1 haftadır :D

Şimdi mesele şu 301 de videoyu silersem ne olur? o 301 ile sonrasının izlenimini ,tıkını alır mıyım?

---------- Mesaj saat 03:59:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:57:48 civarında gönderildi. ----------

hocam burda birisi bi vidyo paylaşmıştı orda anlatıyo bulamadım sen google a gir youtube 301+ türkçe gibi bşe yaz çıkan vidyoyu izle adamlar anlatıyo

Videoyu biliyorum ya adam neden oldugunu felan anlatıyorda benim merak ettiğim soru başka bak altta yazdım.

Hocam bi an okurken devamı gelecek sandım valla :D gelmedi allaha şükür öyle bişe yok :D

Şimdi 301'e takılan videolarım hala view yorum,beğeni alıyor.Onda sıkıntı yok.Aynı kanal da eski birvideom vardı.O kendi kendine 301 oldu o açılmıyor.1 haftadır :D

Şimdi mesele şu 301 de videoyu silersem ne olur? o 301 ile sonrasının izlenimini ,tıkını alır mıyım?

---------- Mesaj saat 03:59:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:57:48 civarında gönderildi. ----------

Videoyu biliyorum ya adam neden oldugunu felan anlatıyorda benim merak ettiğim soru başka bak altta yazdım.

Silerseniz birşey olmaz tıklamasını alırsınız sayın dinleyen tecrübe sabit ;) bu yazıyı Seo dünyasından sonra hayata, Google'u ve youtube'yi öğrendiğimiz ve hala öğrenmekte olduğumuz youtube kanallarına adadık iyi geceler :cool:

Silerseniz birşey olmaz tıklamasını alırsınız sayın dinleyen tecrübe sabit ;) bu yazıyı Seo dünyasından sonra hayata, Google'u ve youtube'yi öğrendiğimiz ve hala öğrenmekte olduğumuz youtube kanallarına adadık iyi geceler :cool:

Tamam hocam anladım şimdi.323 olan video 490 a çıktı şimdi.Yarım saattir de orda duruyor.Ben de anlayamadım valla olayı ama 30k hitim var :D
Değerli ytpara dinleyicileri,bugünkü yayınımızın da sonuna geldik.Ytpara'nın bugünkü ve tüm nüshaları sone ermiştir.Ytpara bitti :D

hacı bazen 301 de kalıyor açılıyor 306 oluyor meselam ama aslında 1-2 k açıldığı zamanda 3-4 k oluyor zaten -350 lerdede bi sıkıntı var yani

Benimde var bir videom ve yaklaşık 4 gündür +301 de takılı kaldı. Altındaki yeşil çubukda ortaları geçti izlenme tahminlerime göre 40 50 k gibi açılacak ama video ne eşleşen ne dünya verdi para kazanması gitti :D Bende gizliye çektim bekletiyorum.

Benimde var bir videom ve yaklaşık 4 gündür +301 de takılı kaldı. Altındaki yeşil çubukda ortaları geçti izlenme tahminlerime göre 40 50 k gibi açılacak ama video ne eşleşen ne dünya verdi para kazanması gitti :D Bende gizliye çektim bekletiyorum.

Ünlem geldiyse sil dostum.

Merhaba arkadaşlar,​
uk409.png

yaz la skype a şunu bol dünya engeli olsun

yaz la skype a şunu bol dünya engeli olsun

kvp kardeşim bak acık acık duyuruyorum bi ton da ö.m geldi skype den yazan oldu tek tek cevapladık haftaya bu 70k hit göremicez heralde.Haftayada geleneksel pana film telıf gunu zaten :)

---------- Mesaj saat 00:21:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:21:09 civarında gönderildi. ----------

Ünlem falan hiç bişey yok doğrudan doğruya kalktı $ ! ? hiç birisi yok bom boş orası :)

Youtube çakal biraz farketmez ben zaten parasından değil izlenmesinden faydalanmak istiyordum.

siz bilirsiniz hocam ama ilk defa 3.taraf,dünya geneli vb gelmeden $ kalktığını görüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri