304 k eğlence sayfası. %100 organik. Hemde Bu Fiyata.

• Kullanıcı nicomedya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Facebook Sayfa Alış - Satış

nicomedya

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
İki sayfadır.
Facebook Sayfanızın linki :https://www.facebook.com/SusunLan.Annem.Ariyoor?ref=hl
Facebook Sayfanızın linki :https://www.facebook.com/Sahane.K0medi?ref=hl

Facebook Sayfanızın içeriği : Eğlence / Genel
Sayfanızın Üye Sayısı : 304 k
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : +500 / +750
İstenen Ücret : 1200 TL ( Az da olsa pazarlık payı vardır. )
Ödeme Şekli : İng, Misli,
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler :İlgilenemedigim için satıyorrum youtubeye bütün agırlıgımı verdigimden. zararına satıyorum.
Not : youtube kanalı ile takas olur.

İki sayfadır.
Facebook Sayfanızın linki :https://www.facebook.com/SusunLan.Annem.Ariyoor?ref=hl
Facebook Sayfanızın linki :https://www.facebook.com/Sahane.K0medi?ref=hl

Facebook Sayfanızın içeriği : Eğlence / Genel
Sayfanızın Üye Sayısı : 304 k
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : +500 / +750
İstenen Ücret : 1200 TL ( Az da olsa pazarlık payı vardır. )
Ödeme Şekli : İng, Misli,
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler :İlgilenemedigim için satıyorrum youtubeye bütün agırlıgımı verdigimden. zararına satıyorum.
Not : youtube kanalı ile takas olur.
Hocam kusura bakmassan bişey sorucam.Hakkaten 300k sayfalar bin lira ediyor mu? O zaman şu inci caps sayfası 1m300k olan onun fiyatı 5 bin tl felan mı :S Youtube'u bırakıp facebook'a geçelim o zaman :D

Hocam kusura bakmassan bişey sorucam.Hakkaten 300k sayfalar bin lira ediyor mu? O zaman şu inci caps sayfası 1m300k olan onun fiyatı 5 bin tl felan mı :S Youtube'u bırakıp facebook'a geçelim o zaman :D

yabancı sayfa olsa 1m 300k 20 - 25 bin eder rahat

ben gecen gün sayfa alıcaktım adamlar 100 k lık sayfaya 1.000 tl istediler :)

Sayfan çok aktif değil. 300 Bin kişilik organik sayfalarda en az like oranı 300 500 arası. Benim botla kasılan 80 bin kişilk sayfamda ortalama 20 30 like oranim var.

Facebook sayfalari genelde organik olmuyor ondan fiyatlar cok degisken gercek organik sayfalar parasini hak ediyor cunku cok emek istiyor abarti gibi gorecek olanlar vardir ama inci caps en az 50bin tl eder cunku tamamen organik ve kitle surekli sayfa ile iliskili zaten adam sayfasinda reklami 15 koymaya baya para istiyor o yuzden o tarz sayfalar asla satilmaz yani tam anlamiyla organik ve kazanc saglattiran cunku satilacagi parayi cabuk bir zaman icinde rahatca kazandirir.

bu sayfaları alıp satıp nabıyosunuz

500 veririlerse hiç durma ssat :D eskisi gibi değil face sayfaları işe yaramıyo

yaw öyle sayfalara %100 organik demezlermi , allahım sen sabır ver ya

bencede o kadar etmez bir sayfa zaten açıp sahte profillere yoneticilik verip o sayıya ulaşmak 1 haftanı almaz ve begeniye puan verip onları begeniye ceviren sitelerde var onlarla gunluk 2.000 begeni kasabilirsin rahat

meşhur hortlardan biri report edildiniz.

Bence biraz önyargı olmuş... Arkadaş belki de yeni katıldı foruma ve kayıt tarihine bakılırsa yeni katılmış, eski konuları gezip bilgi edinmek için böyle soru sormuş olabilir, yeni konu açsa daha mı iyiydi?Ayrıca konu eski diye mesaj atılmayacaksa bütün eski konular kilitlensin.Ben burada bir art niyet göremedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri