30k bütçe ile özgün kanal

• Kullanıcı ZeRKaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

ZeRKaN

Yasaklanmış
selam arkadaşlar zamanında quizde olan kanalım atıldı ve parakazanması kapandı hemen arkasından kanalı kapadılar.
Bende hemen kanalı açtırp gizza ya almaya çalıştık ama olmadı ve şu anda aynı kanalı tekrar açıp yüklemeye başladım.
Kategorimde çok insan olduğundan kanalı zamana brakarak yükseltmek ve kazanç sağlamak çok zor , kanalım için alınan masalar envai çeşit malzemeler de elimde duruyor zamanında her ülkenin malı her siteden alınma ürünler ile video üretilmeye hazır.
sadete gelmek gerekirse 100 video hazır şekilde kanalı nasıl hızlı indexlerim ve nasıl iyi reklam yaparım bütçe olarak 30k yada kadar harcamaya hazırım gerek adwords gerek büyük kanallardan yönlendirme! konuyu açma maksatım bilgisi ve düşüncesi iyi olan kişilerden yardım ve akıl almaktır.

Eski kanalınızdakini sordum mesaj atarak davet edilebilir mi diye?Çünkü abone sayınızın yüksek olması kanalınızın otoritesini artıracaktır.Onları çekerek daha hızlı indeksleme sağlanabilir.

facebook reklamı verebilirsin.

Eski kanalınızdakini sordum mesaj atarak davet edilebilir mi diye?Çünkü abone sayınızın yüksek olması kanalınızın otoritesini artıracaktır.Onları çekerek daha hızlı indeksleme sağlanabilir.
10k yakındı ve hergün 50 abone geliyordu yanacı kanaldı ama kapadılar aslında kanalda topluluk bölümünden abone olanlara mail atıyordum thanks diye ve çok hızlı dönüşler oluyordu ama onları arşivlemedik tabi :(
facebook reklamı verebilirsin.

yabancı bir sayfayamı , parası ile yapabilicek varmıdır acaba?

Videolarınız duruyorsa video sayfasından toplu halde pm atılabilir sanırım.

yabancı bir sayfayamı , parası ile yapabilicek varmıdır acaba?

Yok hocam direk facebook sponsorlu reklam. Hedef kitlenize göre seçim yapabiliyorsunuz diye biliyorum. Küçük bi meblağ ile denersiniz, iyi dönüş olursa devam ettirirsiniz.

Kardeşim bana ulaş özelden skype adresini yolla
öyle 30 k filan sakın para harcama ulaş bana

Yarim saat kadar sonra Skype'dan yardimci olabilirim. Ekleyin Skype uzerinden isterseniz.

Kategoriye göre reklam veya başka şeyler düşünülebilir. Oyun kategorisinde misiniz ?

konun başında detaylı yazdım dostum ama gene söylim çocuk içerikli hamur yumurta öğrtim gibisinden

Bu kategori için yine aynı kategorideki kanalların videolarına adwords ile reklam verme dışında aklıma birşey gelmiyor. Çocuk olduğu için takıldıkları bir yerde yok :)

En iyisi adwords ile kategoriye yakın videolardan abone çekmek

Geçen biri konu açmıştı adwordse 6k para harcamış 400 abone filan gelmiş. Bence çok az. Bunun yerine kendi kategorine yakın yüksek aboneli bir kanala tanıtım videosu yaptırsan çok daha az paraya daha fazla abone sağlarsın diye düşünüyorum.

Bu konuları bnde merk ediyorum.mesela ozgun kanal actiktan sonra nasil reklam falan baska seylerle yukselebilirsin

Bütçe iyiymiş. Bunun 3de1'i bende olsa uçururdum kanalı be :D

Öncelikle çok iyi bir kamera, çok iyi bir ışıklandırma sistemi. Ve malzemeler de güzel olmalı. Görüntü kalitesi bile çok farkettirir. Sonrasında çok iyi optimize edilmiş Adwords reklamı yapılır ama öyle birden büyük parayla reklam vermek yanlış olur. Azar azar verip durumu gözlemlemek lazım.

youtube a aylık 1k tl reklam ver. diğer illegal yöntemleri sakın yapma. yönlendirme balon vs.

Hocam sen en iyisi bir swot analizi yap , tart biç ona göre hareket et.30k az para değil , rakip fazla diyorsun senin başarı yakayabilmen için bir ayrıcalığın olmalı.
Kanala izlenim getirirsin getirmesine de izleyiciyi sabit tutmak mesele.
Bana göre kamera ve ışıklandırma dışında 30K bütçe harcama gereksiz.Bir kanal tutacağı varsa zaten biraz çalışma ile alıp gidiyor.Burda iş yetenek , çalışmanın kalitesi ve girişimcilik'e bakıyor.

Son düzenleme:
youtube video reklamda, 3k liraya 150 abone 100k izlenim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri