31.000 TL Ye Kadar Otomatik Vites , Aile İçin Araç Tavsiyesi

Symbol de sanırım otomatik yoktu ama 2013 kasa bulursan affetme araba yakmıyor kokluyor. Arka kasası gayet iyi diğerlerine göre alınabilecek En iyi seçim. 30 bin verip 10 yasında araba almaktansa 2 yasında symbol öneririm. Tek dezavantajı manuel.

Aynen dostum o paraya genç alınabilecek arabalar linea ve symbol tarzı zaten :) bakmaya arastırmaya devam :D

HYUNDAI - NEW THINKING NEW POSSIBILITIES

1.4 elite otomatik 50 liraya gelior geçenlerde konuşmuştuk belli bi nakit verrsen geri kalanını çok cüzzi takstlere bölüyrlar 500 lira gibi la bin 10 sene cvt şanszman öneririm
ödeme gücün varsa sıfır araçlara yönelmen mantıklısı

Hocam geniş ve rahat araba için D sekmenti araçlara bakmanı tavsiye ederim Model yılı yüksek bakar iseniz bu sekmentde ayırdınız bütçeniz yetmeyebilir Benim araç D sekmenti içi ve bagajı geniş

Lada vesta gelecek diyorlardı hocam o ne zaman geliyor ona bakın 25 bine sıfır araba :)

hayır yani vitesi belirtirken niye eşimde kullanacağı için otomatik diyorsun :D

chevrolet cruze güzel araba görünüşü vs. olsun aile arabası olacak bir araba o fiyatada bulunur ama türkiyede satışı durdu ama parça destekleri var sıkıntı olmaz birde motoru o kasayı çekmekte biraz zorlanır ama bence aile için ideal güvenlik testlerindende yüksek puan almış olması lazım hatırladığım kadarı ile bu arabayı alacaktım bende ama bir anda aklım bwm 320i`ye kaydı onu alıcam :)

hayır yani vitesi belirtirken niye eşimde kullanacağı için otomatik diyorsun :D

Ya bişi demıcem düz vites al dıcesınız :D bende hanımda kullanack diyerekten şey yapmak istedim :)

---------- Spam Engelliyici 20:10 ---------- Önceki Mesaj 20:09 ----------

chevrolet cruze güzel araba görünüşü vs. olsun aile arabası olacak bir araba o fiyatada bulunur ama türkiyede satışı durdu ama parça destekleri var sıkıntı olmaz birde motoru o kasayı çekmekte biraz zorlanır ama bence aile için ideal güvenlik testlerindende yüksek puan almış olması lazım hatırladığım kadarı ile bu arabayı alacaktım bende ama bir anda aklım bwm 320i`ye kaydı onu alıcam :)

Cruze vardı 2 arkadasımda sattı hocam :D
Çok tatlı güzel araba falan ama cok yakıyormus :D yaklaşma :D

Otomatik diyorsan almandan sonra japon alacaksın honda veya toyota modellerine gözat derim.

2010-2013 fiat emoction fiorino otomatik 1.3 dizel tavsiye ederim herseyi var eksisi her sene muayene giriyor ticari diye geçiyor başka sıkıntı olmuyor 90.000 km altı 29-35 arasıydı .şehir ici 6.5 şehir dışı 5.1 gördüm.

Son düzenleme:
Az daha zorlayabilirim hocam bakıcam 307 ve 308 lere göruyorum hosuma gıdıyor ama nasıldır bilmıyorum diye yanasmadım açıkçası ...

---------- Spam Engelliyici 18:57 ---------- Önceki Mesaj 18:57 ----------

Aynen hocam Linea 1.3 lere baktım da adam akıllı bişi bulamadım yine bi arastırıcam beynım döndu bakmaktan :D

---------- Spam Engelliyici 18:58 ---------- Önceki Mesaj 18:57 ----------

Aynen 2013 / 2014 Symbollere de baktım bakıyorum hocam ;)

---------- Spam Engelliyici 18:58 ---------- Önceki Mesaj 18:58 ----------

Sen naptın [MENTION=13292]astalawista[/MENTION] ? :)
ben sattım arabayı yayan gidiyom tabanvay :D

Aynen dostum o paraya genç alınabilecek arabalar linea ve symbol tarzı zaten :) bakmaya arastırmaya devam :D

symbol alma hocam rüzgarda uçar mübarek kullandım az yakıyor eyvallah
Fiat Punto alma Allah korusun
hyundai accent yağışlı havada ölüm makinesi , hyundai i30 kullandım hızlı ve seridir o ayrı konu,hyundai accent blue uzak dur.
modeli düşürüp biraz daha güvenli bir araç alabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri