342 TL Arkadaşım Dolandırıldı Hangi Yolu İzlemeli ?

yarına yada pazartesı net olarak bulurum hayırlısıyla bakalım ne kadar erkekmıs

Bir r10'da ben yemediğimiz vardı onuda yedik kurtulduk sonunda, ya yok yemin ediyorum bunu bulucam Elaleme ibret olsun die neyse , bundan sonra adres bulmak kaldı sadece su adresi istiyorum çinçinde olsada farketmez yeterki o adres elimde olsun

Bir r10'da ben yemediğimiz vardı onuda yedik kurtulduk sonunda, ya yok yemin ediyorum bunu bulucam Elaleme ibret olsun die neyse , bundan sonra adres bulmak kaldı sadece su adresi istiyorum çinçinde olsada farketmez yeterki o adres elimde olsun

gecmıs olsun oradanda uzaklastırıldık :) dogru konusanı bırak 9 koyu heryerden kovuyorlar saglık olsun bızde baska yerlerden sesımızı yukseltmeye devam ederız

elinize şahısla aranızda geçen konuşmaların kayıtlarını ve bankadan aldıgınız dekonto alın, doğrudan bulundugunuz ildeki adliyeye gidin, savcılığa suç duyurusunda bulunun, dilekçeye olayı tüm ayrıntılarıyla yazın.

sürecin ne kadar süreci belirsiz olmakla birlikte %95lik bir ihtimalle uzlaşma yoluna gidilerek cözülecektir.

öyle dava açalım 10 yıl yesin felan muhabbeti olacağını zannetmeyin, ama arkasınıda bırakmayın. zaten karşı taraf uzlaşma teklifi yapacaktır.

dipnot: öyle adam toplayalım kapısına gidelim dövelim muhabbetine hiç girmeyin, şahsa verebileceğiniz zararın 10 katını siz görürsünüz.

elinize şahısla aranızda geçen konuşmaların kayıtlarını ve bankadan aldıgınız dekonto alın, doğrudan bulundugunuz ildeki adliyeye gidin, savcılığa suç duyurusunda bulunun, dilekçeye olayı tüm ayrıntılarıyla yazın.

sürecin ne kadar süreci belirsiz olmakla birlikte %95lik bir ihtimalle uzlaşma yoluna gidilerek cözülecektir.

öyle dava açalım 10 yıl yesin felan muhabbeti olacağını zannetmeyin, ama arkasınıda bırakmayın. zaten karşı taraf uzlaşma teklifi yapacaktır.

dipnot: öyle adam toplayalım kapısına gidelim dövelim muhabbetine hiç girmeyin, şahsa verebileceğiniz zararın 10 katını siz görürsünüz.

hocam ıs paradan cıktı cok farklı boyutlara tasıdı sahıs goruldugu uzere buna sabır tası dayanmıyor dedıklerınde haklısın eyvallah

Bilişim suçlarına savcılığa suç duyurusunda bulunursa her şekilde ip kullanma vs. ile adamı bulacaklardır.

Bilişim suçlarına savcılığa suç duyurusunda bulunursa her şekilde ip kullanma vs. ile adamı bulacaklardır.

o kadar vakıt yok hocam ankarada pek duramıcam bırkac gunlugune ısım var o yuzden gıdıyorum ben gıdene kadar adresını tez vakıtten haber alırım tesekkur ederım bılgılendrmen ıcın :)

---------- Spam Engelliyici 02:43 ---------- Önceki Mesaj 01:34 ----------

vermıs oldugu kımlık goruntusu ne kadar onun bılmıyorum ama sorgulattım sahıs mevcut, ardından adresını bulmak ıcın secmen sorgulaması yaptırdım kırıkkale yahsıyan gozukuyor fakat havaleyı alan bankanın subesıde ankara yenımahallede kafam karıstı ya kımlık goruntusunu bu baskasından guvenlık amaclı aldı aynı sekılde bızede boyle gonderdı kendısını ıddıa ederek

Bence böylelerini direk savcılığa vereceksin cezasını çekecek bir daha böyle şeyler yapmayacak.. Çolukmuş çocukmuş anlamam adam olsunlar... Aileleride düzgün terbiye versin kendilerine de çeki düzen versinler evlatlarını takip etsinler..

Son düzenleme:
Bence böylelerini direk savcılığa vereceksin cezasını çekecek bir daha böyle şeyler yapmayacak.. Çocukmuş çocukmuş anlamam adam olsunlar... Aileleride düzgün terbiye versin kendilerine de çeki düzen versinler evlatlarını takip etsinler..

keske hocam nerde o kadar eskı sıkı denetımler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri