35$'lık Paypal Ödemesi Yaptırılacak

• Kullanıcı simbus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

simbus

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 35 dolarlık paypal ödemesi yapmam gerekiyor.
komisyon vermek istemiyorum. bakiyesini tl ye çevirmek isteyen arkadaşlar varsa birbirimize yardımcı olabiliriz.

yardımcı olabilecek arkadaş varsa PM atabilirse sevinirim :)

Arkadaşlar 35 dolarlık paypal ödemesi yapmam gerekiyor.
komisyon vermek istemiyorum. bakiyesini tl ye çevirmek isteyen arkadaşlar varsa birbirimize yardımcı olabiliriz.

yardımcı olabilecek arkadaş varsa PM atabilirse sevinirim :)

hocam paypal acıp odeyebılıyorsnuz sonradan balnabılıor paypal ama sız odemeyı yapmıs oluyorsunuz..
vpn ıle kıbrıstan paypal acın vpn ıle acamıyorsanız da dırek paypalın kıbrıs uzantısıyla acın kayıt olup odemenızı yapın sılın sonra paypalı.
daha once konusu acılmıstı cok sayıda odeme yaptım sıkıntısız

hocam paypal acıp odeyebılıyorsnuz sonradan balnabılıor paypal ama sız odemeyı yapmıs oluyorsunuz..
vpn ıle kıbrıstan paypal acın vpn ıle acamıyorsanız da dırek paypalın kıbrıs uzantısıyla acın kayıt olup odemenızı yapın sılın sonra paypalı.
daha once konusu acılmıstı cok sayıda odeme yaptım sıkıntısız

Peki bu yaptiginiz haram degil mi? :) Paypal parayi nerden cekecek?

Deniz hocam teşekkürler fakat o kadar uğraşmaya gerek yok :)

Direk paypalını bozmak isteyen arkadaş varsa, o ödesin bende tl karşılığını kendisine göndereyim :)

Arayışım devam ediyor arkadaşlar.. Yok mu pp bozdurmak isteyen kimse :)

Peki bu yaptiginiz haram degil mi? :) Paypal parayi nerden cekecek?

helal hocam:)
Hocam odeme yapiyoruz kendi kredi kartimiz sanal kart gibi bir kartimizla bisa olucak ama.sadece bu taktik turkiye de olmamasi sorununu asmak icin yoksa tabiki odeme yapiyoruz
Ayrica konusunu daha once forumda acilmisti yada forumda konu icind anlatilmisti oyle hatirliyorum

Arayışım devam ediyor arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri