%35 Ve Üzeri Kesintisi Olan Varmı ???

beyto33

Yasaklanmış
Merhaba Beyler :

Arkadaşlar adsense dayı gene yaptı yapacağını ocak ayı kaznacları kesinleşti sevincektik ki %37 civarı bir kesinti yapmış benden şok oldum varmı böle bi olay yaaa.....

1796 tl ocak toplam akznacı bir adsnesede kesinleşen 1131 TL benmi hesaplayamadım yoksa diye düşünürken sizlerdede aynı olan varmı diye sorayım dedim :(:(

%7 mi %37 mi :) geçmiş olsun bu arada benim elde avucra adsense kalmadığı için kesintide yok parada şuan

yuh yaaa %37 -%40 kesintimi olur bulduk işi yaaaa

---------- Mesaj saat 23:28:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:27:49 civarında gönderildi. ----------

yanlış olmuş kardşeim editledim %37 olcaktı
Aynen öyle hiç kesinleşmeseydi dedim bende ama yapacak bişi yok milletten 10 15 kesiyo bize gelince 35 40 herkese yapsın yüzde 20 kafamız rahat olsun böyle saçma iş olmaz ki.

% 17 kesinti
% 83 net kazanç

2 kanal kapandığı halde ödeme alıyorum

iki ayrı adense ikisinde de hesapladım %17 kesinti oranı

Adsenseye bağlı kanal sayısı çoğaldıkca kesintide çok olur gibi bir mantık olmasın youtubede

400 tl alacakken 300 tl alacağım. yani. yüzdesini bilmem ama bu nedir arkadaş. 100 tl kesmek nedir..

%75 kesinti var bende de maalesef adaletli değil bu google :) keşke google da dayım amcam falan olsaydı:D

Aynen öyle hiç kesinleşmeseydi dedim bende ama yapacak bişi yok milletten 10 15 kesiyo bize gelince 35 40 herkese yapsın yüzde 20 kafamız rahat olsun böyle saçma iş olmaz ki.

öyle deme bende daha kesinleşmedi belirsizlik kötü bişi :)

geçen ay %63 kesinti olmuştu bu ay %13 olmuş şükürler olsun keşke hep böyle olsa

Yeni konu açacaktım bu konuyu görünce açmayayım dedim. Evet arkadaşlar %35+ kesilen kişiler neler yaptığını nasıl bir yol izlediğini anlatırsa kesilme sebebini anlarız.

Benim 2 Adsense'mde de %50 gibi bir kesinti oldu, ayrıca abimin Adsense'sinde de %50 gibi bir kesinti oldu. Benim her iki Adsense'mde de 5'er 6'şar kanal olduğu düşüncesindeyim. Abimin de öyle olduğunu düşünüyorum teliften 1-2 kanalımız, mail kapanması gibi bir şey de olmuştu ilk girince doğrulama istiyordu bundan da benim 2, abimin 1 kanalı kapandı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri