3cx hiçbir numara onayı olmuyor

• Kullanıcı Burkayka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
android programlarının hepsini denedim fakat hepsi numara kullanılmıştır diyor.

buradan binlerce numara çekmeyi marifet sanan arkadaşlara sesleniyorum. şimdi sen 100k numara çekiyorsan 100k kanal açacaksan tamam. ama sende bende biliyoruz ki, böyle bir şey yapmanın imkanı yok yani senin derdin aç gözlülük ve doymak bilmeyen nefsin. ben çok şükür iyi kazanıyorum bu nedenle alkatyan dan sim kart alıyorum ama burada kazanamayan arkadaşlar var ve onay yapamıyor. onay yapsa belki 3 5 kanal açacak 20 30 lira kazanacak aç karnını doyuracak, ne bilim öğrenciyse kitap alacak, borçluysa borçları hafifleyecek. burada hakikaten öğle yemeğin de 2 tl'ye tavuk döner ayran bile alamayacak arkadaşlar var. bu toplu numara çekenler aç gezmemiş hiç bilmiyorlar açlığın ne demek olduğunu herhalde.

Son düzenleme:
Forumda birçok yöntem var, numaraları tek kanalda denemeyin.
Kanallar numara spamına girebiliyor.

buradan binlerce numara çekmeyi marifet sanan arkadaşlara sesleniyorum. şimdi sen 100k numara çekiyorsan 100k kanal açacaksan tamam. ama sende bende biliyoruz ki, böyle bir şey yapmanın imkanı yok yani senin derdin aç gözlülük ve doymak bilmeyen nefsin. ben çok şükür iyi kazanıyorum bu nedenle alkatyan dan sim kart alıyorum ama burada kazanamayan arkadaşlar var ve onay yapamıyor. onay yapsa belki 3 5 kanal açacak 20 30 lira kazanacak aç karnını doyuracak, ne bilim öğrenciyse kitap alacak, borçluysa borçları hafifleyecek. burada hakikaten öğle yemeğin de 2 tl'ye tavuk döner ayran bile alamayacak arkadaşlar var. bu toplu numara çekenler aç gezmemiş hiç bilmiyorlar açlığın ne demek olduğunu herhalde.

helal hocam çok güzel açıkladın.

Forumda birçok yöntem var, numaraları tek kanalda denemeyin.
Kanallar numara spamına girebiliyor.
[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] arkadaşımızın açtığı konuya baktım ordaki android programların yarısı çalışıyor yarısı çalışmıyor, çalışanlarında numarası kullanılmıştır yazıyor. 2-3 kanala denedim hepsi aynı hatayı veriyor.

başka yöntem varsa lütfen yazın hocam. veya özel mesaj atın .

Son düzenleme:

keske herkes durust olsada canımı yese kardeş :) chakallar cok var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri