3cx kullananlardan önemli 2 rica lütfen :)

• Kullanıcı minnos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

minnos

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 3cx kullananlardan önemli 2 şey rica ediyorum lütfen bunlara uyarsanız hiçbir şekilde numara bitmez ve bu numara kullanıldı uyarısı almazsınız lütfen uyalım uymayanları uyaralım :)
Öncelikle sunu belirteyim yaklasık 100 kadar alan kodu var ve her alan kodunda 1 milyon numara var buda 100 milyon numara ediyor.Her ay 2 3 yeni alan kodu ekleniyor yani 2 3 milyon yeni numara geliyor yani numara bitti diye bişey yok bitmezde.Gelelim ricalara :)
1)Kendinize 1 tane alan kodu belirleyin ve numaraları sabit olarak oradan alın bildiğiniz gibi 1 adet mail ile 10 adet numara alınıyor gidipte 1 mail ile 3 4 numara alıp numaraların düzenini bozmayın 10 10 alıp kenara koyun.
2)Ve bu en önemlisi lütfen 1 mail ile 10 tane numara alıp o numaraları kullandıktan sonra sistemden onları silmeyin yeni bir mail adresi ile tekrardan üye olup farklı 10 numara alın siz o numaraları sistemden silip aynı mail ile yeni 10 numara almaya calısınca sizden sonra üye olup aynı alan kodundan numara alanlara sizin 10 numarayı veriyor haliyle sizden sonraki kişi bu numara kullanıldı uyarısı alıyor yeni bir mail almak 1 dakikanızı almaz lütfen 1 dakika ugrasmayayım derken sizden sonrakilere eziyet etmeyin.

Biraz uzun oldu ama bu sistemi kullananlar okuyup uygularsa çok sevinirim sistemi kullanıpta sorun yasayanlar özel msj ile yardım isteyebilir gerekirse tw ile baglanıp yardımcı olurum yeterki bu 2 maddeye uyun :)

Ayrıca bir kişinin hatası yüzünden başkalarının canının yanmaması içinde 2.Madde'de söylediğinize katılıyorum.Bir kişi yüzünden kara listeye düşen numara başkalarının kanallarını patlatıyor.

Bu Rica degil birazda uyari.sizin numaranizla baskasi onay yaparsa ve onun maili kapanirsa sizin mailinizin kapanma olasiligi %88

İyide aynı numara ile başkasının kanalı nasıl kapanırki zaten o numara kullanılmış uyarısı vermiyormu. Ben şansen aynı numara kullanıldı diye kanal kapandıgını düşünmüyorum.

İyide aynı numara ile başkasının kanalı nasıl kapanırki zaten o numara kullanılmış uyarısı vermiyormu. Ben şansen aynı numara kullanıldı diye kanal kapandıgını düşünmüyorum.
Ayni numara 2 kere kullanilabiliyor

Numarayı 1 kere kullanıp silersen 2. kez o numara başkası tarafından kullanılabilir. Hatta askıya alınan 4 kanalı aynı numara ile açmışlığım bile var. Ben hiç bir zaman kullandığım numarayı silmem başkası tarafından tekrar kullanılırsa sıkıntı olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri