3cx no mu bitti yine?

• Kullanıcı Trainer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Trainer

Kayıtlı Üye
selamlar. aksamdan beri temiz ip ve çerezle gerçek maille 2 şer adet no için uye oluyorm ama bir tane no bile temiz çıkmadı hep kullanılmış. siz de de öyle mi? veya kullanan arkadaşlar suan hangi sistemı kullanıyor. k7.net de de numaralar tukenmıs. callromaniada da öyle.

farklı kanalda denedin mi, bazen kanalda sorun olabiliyor bug gibi ne yazarsan yaz kullanılmış diyor

denedım hocam. ilkinde ben de öyle sandım arkadasın gerçek no ile onayladım. ama cevre de no da bitti :D bu numara olayını bir an once çözmek lazm. farklı sistem arıyorum 2 gündür ama henüz işe yarar bir şey bulamadm

3cx şuan bitik hep kullanılmış numaralar veriyo farklı sistem kullanın hocam

yukarıda bahsettiğimden başka sistem bilmiyorum hocam. bu yüzden konu açtım. acaba idareten de olsa temiz nosu olan bir site biliyor musunuz. Takıldım kaldım resmen

Enesen4 nickli arkadasin konusuna bak bide katip acmisti bir konu isini gorecektir

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ya arkadaşlar bu 3cx te not registered hatası alıyorum. Yapabilecek anlayan biri tw ile bağlanıp bakabilir mi hayrına canımdan bezdim artık...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri