3cx Numaraları // 100 Adet 8TL

eski numaralardan açılabiliyor yenilerde problem var, yeni denediniz mi ?

Evet kendi aldığım numaralarla açtım en son 18.00-19.00 saatleri arasında açtım kanal.

Arkadaşım 3cx numara satıyorsan lütfen stok yapma. Zaten botla açıyorsun siparişi aldıktan 1 saat sonra verirsin numaraları . En azından boşa numara alınmaz , sistem zaten sorun çıkarmaya başladı iyice bitirmeyin rica ediyorum.

sorun şehirdeymiş farklı şehir yapınca arama geldi, galiba 3cx numaralarına blok uygulanmaya başlanıyor hadi hayırlısı ekmek gidiyor :)

senin gibiler sayesinde numara alamıyoruz helal olsun

senin gibiler sayesinde numara alamıyoruz helal olsun

Konuyu neden baltalama ihtiyacı duyuyorsununuz. Ben numara alabiliyorum. Üstteki yorumada bakabilirseniz o arkadaşta şehir değiştirince numara alabildiğini söyledi. Lütfen saçma sapan yorumlar yapıcaksınız bu konuya hiçbir şey yapmayın. Satışlarımada engel olmayın. Gayette iyi numara alınabiliyor, +15 onayıda yapılabiliyor. Sorun sizde.

bu hizmet hala devam ediyor mu ? skype ekledim ama dönüş olmadı..

images

Öncelikle herkese bol kazançlar dilerim.

*Numaralar benim garantim altındadır. Kesinlikle bir sorun çıkarmayacaktır. Ama insanlık hali bir sıkıntı çıkarsa, telafi edilecektir. İsterseniz yeni numaralar gönderilecek istersenizde hatalı numara kadarı paranız iade edilecektir.
*Telefon numaraları daha önce kesinlikle hiçbir yerde kullanmış olmayacak. Numaralar ilk haliyle sizin olacaktır.
*Numaralar alındıktan sonra silinmeyecektir.

100 Adet 8 TL

Ödeme Yöntemi:
images

---------------------------------------------------------------------------------------
images

OLMNBJK

ÖNEMLİ DİPNOT: 3cx onayı sadece YOUTUBE +15 ONAY'ında kullanılmaktadır. Şuan için gmail açarken sıkıntı yaşanmaktadır.

gmail açarken o gıcıık telefon onayında işe yarasaydı güzel olurdu..

kolay gelsin :)

Hayırlı satışlar ref var mı :D :D :D

Edit: Ref aldım kullanınca durumu yazacağım. İkincisi neden numaraları silmiyorsunuz?

hocam editte eklediğiniz numaraları neden silmiyorsunuzun cevabı..
3c'de silinen numaralar boşa düştüğü için daha sonra başka biri tarafında alınabilir ve bu da ilerde sorun yaratabilir :)
cevabı da ben vermiş olayım

bu hizmet hala devam ediyor mu ? skype ekledim ama dönüş olmadı..

Evet hocam satışlar devam ediyor. Numaralar sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Skypedan dönüş yaptım.

Evet hocam, maalesef google'ın blokesinden sonra yalnızca +15 onayında kullanabiliyoruz numaraları :)

Çok teşekkürler.

hocam editte eklediğiniz numaraları neden silmiyorsunuzun cevabı..
3c'de silinen numaralar boşa düştüğü için daha sonra başka biri tarafında alınabilir ve bu da ilerde sorun yaratabilir :)
cevabı da ben vermiş olayım

Hocam 3c artık haftada 1 falan numaraları siliyor zaten

ne kadar garanti veriyorsun hocam ben şimdi alsam 2 hafta sonra anca kullanırım sıkıntı olur mu o zamana kadar ? bazen numaralar 1 hafta içinde filan kullanılamıyor

Hocam ben 1 hafta için garanti verebilirim. 1 hafta içinde 3cx bu numaraları siliyor. Numara konusunda hiçbir sıkıntı çıkarmam. Numara kullanılmış çıkarsa kaç adetse o kadarını veriyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri