M
mahmutts_61
Guest
eski numaralardan açılabiliyor yenilerde problem var, yeni denediniz mi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet kendi aldığım numaralarla açtım en son 18.00-19.00 saatleri arasında açtım kanal.
Stok Yenilendi.
senin gibiler sayesinde numara alamıyoruz helal olsun
Satışlar devam etmektedir. Skype: OLMNBJK
Satış güncel mi Skypeden ekledim.Güncel ise alayım numara.
Mesajım kalsın bende numara alabilirim, kolay gelsin.
![]()
Öncelikle herkese bol kazançlar dilerim.
*Numaralar benim garantim altındadır. Kesinlikle bir sorun çıkarmayacaktır. Ama insanlık hali bir sıkıntı çıkarsa, telafi edilecektir. İsterseniz yeni numaralar gönderilecek istersenizde hatalı numara kadarı paranız iade edilecektir.
*Telefon numaraları daha önce kesinlikle hiçbir yerde kullanmış olmayacak. Numaralar ilk haliyle sizin olacaktır.
*Numaralar alındıktan sonra silinmeyecektir.
100 Adet 8 TL
Ödeme Yöntemi:
![]()
---------------------------------------------------------------------------------------
![]()
OLMNBJK
ÖNEMLİ DİPNOT: 3cx onayı sadece YOUTUBE +15 ONAY'ında kullanılmaktadır. Şuan için gmail açarken sıkıntı yaşanmaktadır.
Hayırlı satışlar ref var mı![]()
![]()
Edit: Ref aldım kullanınca durumu yazacağım. İkincisi neden numaraları silmiyorsunuz?
bu hizmet hala devam ediyor mu ? skype ekledim ama dönüş olmadı..
gmail açarken o gıcıık telefon onayında işe yarasaydı güzel olurdu..
kolay gelsin![]()
gmail açarken o gıcıık telefon onayında işe yarasaydı güzel olurdu..
kolay gelsin
hocam editte eklediğiniz numaraları neden silmiyorsunuzun cevabı..
3c'de silinen numaralar boşa düştüğü için daha sonra başka biri tarafında alınabilir ve bu da ilerde sorun yaratabilir
cevabı da ben vermiş olayım
Satış güncel...
ne kadar garanti veriyorsun hocam ben şimdi alsam 2 hafta sonra anca kullanırım sıkıntı olur mu o zamana kadar ? bazen numaralar 1 hafta içinde filan kullanılamıyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.