3cx numaraları bitirdik Helal Bize!!

serkannakres

Yasaklanmış
arkadaşlar bendemi sorun var yoksa 3cx demi nedense her numarada ve her list alışımda bana bu numara çok kullanıldı diyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Foruma araştırsan çözümü bulursun bence hemen konu açmasan çöp olmaz forum kardeşim. Kanalın muhtemelen numara spamına düştü hiç kullanılmadık gerçek numara yazsanda aynı hatayı verecektir.

hayır arkadaş anlamadım bitirsek ne olucak ? babanın malı mı yoksa benım malım mı isteyen istediği gibi kullanır

Foruma araştırsan çözümü bulursun bence hemen konu açmasan çöp olmaz forum kardeşim. Kanalın muhtemelen numara spamına düştü hiç kullanılmadık gerçek numara yazsanda aynı hatayı verecektir.

bende de her numara kullanıldı diyordu açtım rehberi yazdım birinin numarasını kod gönderildi

hayır arkadaş anlamadım bitirsek ne olucak ? babanın malı mı yoksa benım malım mı isteyen istediği gibi kullanır

yaw ne alaksı var konuda benim malım senin malın diyenmi oldu alakasız alakasız yazma hem babamdan sana ne işine gelmiyosa yazma

---------- Mesaj saat 00:28:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:27:50 civarında gönderildi. ----------

bende de her numara kullanıldı diyordu açtım rehberi yazdım birinin numarasını kod gönderildi

aynen bende öle yaptım numara salladım gidiyor ama 3cx deki gitmiyor

---------- Mesaj saat 00:29:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:28:36 civarında gönderildi. ----------

farklı bir alan kullan değiştir alanı

hocam belkide 20 liste aldım bir numara varmı sende sana göndersem denem amaçlı

Her numara direk onaylanacak diye birşey yok kardeşim sadece sen kullanmıyorsun bu sistemi. Daha öncede bu sorunla karşılaşan oldu bende dahil arkadaşa olması muhtemel sorunu söyledim.

yaw ne alaksı var konuda benim malım senin malın diyenmi oldu alakasız alakasız yazma hem babamdan sana ne işine gelmiyosa yazma

babanla ne işim olucak babanın malı bir deyimdir bende kullandım ??

ben konuya değil zaten konu başlıgını görüp girip yorum attım suçluymuşuz gibi helal bize !! demen ne oluyor... ilginç...

babanla ne işim olucak babanın malı bir deyimdir bende kullandım ??

ben konuya değil zaten konu başlıgını görüp girip yorum attım suçluymuşuz gibi helal bize !! demen ne oluyor... ilginç...

ne alakası var seni yada kullananı suçlayan mı oldu konu başlığında da suçlama yok aksine helal bize demekle. sen neden kendine alındında yazdın anlamış değilim.

ne alakası var seni yada kullananı suçlayan mı oldu konu başlığında da suçlama yok aksine helal bize demekle. sen neden kendine alındında yazdın anlamış değilim.

ünlem koymuşsun hocam ben bundan senın dedıklerını çıkaramıyorum çıkaranda varsa Helal olsun !! :D

belki sen anlatamamışsındır ama neyse sıkıntı yok :D

---------- Mesaj saat 00:28:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:27:50 civarında gönderildi. ----------

aynen bende öle yaptım numara salladım gidiyor ama 3cx deki gitmiyor

---------- Mesaj saat 00:29:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:28:36 civarında gönderildi. ----------

hocam belkide 20 liste aldım bir numara varmı sende sana göndersem denem amaçlı

moffat alanını deneyin

konu siline bilir an itibarı ile sorun başka program sayesinde halledilmiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri