Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynen bendede öyle reyis
düzelir inş bir ara yine böyle gidip gelmişti galiba
evet olmuştu bi ara 1 gün sonra düzelmişti
an itibariyle denedim,bende sorun yok.gerçi bu güne kadar hiç sorun yaşamadım 3cxde ama![]()
sistemde sorun var galiba arama geliyor ama ses yok,hocam kanalımın 15 dakikasını açmam lazım,rica etsem elinizde hazır 3cx numarası varsa yardımcı olabilirmisiniz.
Yaz yardım edeyim kardeşim.
sistemde sorun var galiba arama geliyor ama ses yok,hocam kanalımın 15 dakikasını açmam lazım,rica etsem elinizde hazır 3cx numarası varsa yardımcı olabilirmisiniz.
Yaz yardım edeyim kardeşim.
var hocam numara elimde.arkadaşla çözemezseniz yardımcı olmaya çalışırım.çözemezsen pm atarsın![]()
Mükünse kanalımı 15 dakika onaylatmak istiyorum.bende sorun var.aldığım yeni numaralarda arama geliyor ama ses yok sorunu çözemedim.
normal kablolu komşudan neti almışım.arama geliyor ama ses yok.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.