Merhabalar 3cx merak edip indirdim arama geliyor fakat karşı tarafın kodu iletmesi için ses gelmiyor çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben k7 ile doğrulama yapıyorum bir de o sistemi dene istersen?
herhangi bir konusu vs mevcutmu hocam?
k7 onay kullanan görmedimde 3cx baya kullanan var basit gibi gözüküyor yani
Bu sorun bendede vardı kendim buldumpcdeli ses ve kamera nın jacklarını taktım ses geldı telefondan
Hocam kulaklığı çıkartıp tekrar taktım ses geldi teşekkürler bu arada ip değiştirme için Gazanya IP var önerirmisiniz onu?
Okadar bılmıyorum bende hiç açmıyorum oyle 3cx duruyor hazırda![]()
Hocam kulaklığı çıkartıp tekrar taktım ses geldi teşekkürler bu arada ip değiştirme için Gazanya IP var önerirmisiniz onu?
arada maıl gelmyıor bende yenı maıl açıyorum hotmail.com ona gelıyor gerı maıl
Gazanya IP kullandım, önermiyorum hocam. Bütçeniz varsa ücretli almalısınız.
K7 bana 5 haneli kod gönderiyor hep.ben k7 ile doğrulama yapıyorum bir de o sistemi dene istersen?
K7 bana 5 haneli kod gönderiyor hep.
Sende normal olarak 6 haneli mı gönderiyor ?
geçmi geliyor hocam yoksa hiç mi gelmiyor?
---------- mesaj saat 17:46:55 civarında birleştirildi. ---------- ilk mesaj saat 17:45:52 civarında gönderildi. ----------
ücretli derken hangi programdan bahsediyorsunuz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.