3cx ses gelmiyor?

• Kullanıcı Karınca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modeli

Karınca

Yasaklanmış
Arkadaşlar 3cx yontemını aylardır kullanıyorum fakat 2gundur 15dk+ onaylıyım dedim sanal telefon çalıyor açıyorum ama o kadından ses gelmıyor yanı kapadım sildim tekrar kurdum yıne aynı ses gelmıyor telefondan bu bitek bende boyle sanırım başına gelen yapmış olan varsa yazsın lutfen

on hook yazması gereken yerde no active accounts configured yazıyor bende de.dün gece cok güzel bi şekilde çalışyodu :(

(pardon sorunumuz farklıymış ben yanlış girdim)

on hook yazması gereken yerde no active accounts configured yazıyor bende de.dün gece cok güzel bi şekilde çalışyodu :(

zaten on hook yazıyor telefon çalıyor açıyorum ama ses yok

---------- Mesaj saat 21:55:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:54:48 civarında gönderildi. ----------

pc ye yüklü tel programı 4cx se silip 3 cx yükleyin

zaten pcde yüklü 3cx aylardır kullanıyorum 2gundur sıkıntı 15dk+ onaylatmak için noyu yazıyorum telefon çalıyor açıyorum açtıktan sonra ses gelmıyor

Bendede yapıyor bunu arada accounta girip oradan hesaba edit deyim pencereye ok deyip kapatın sonra ok deyin çıkın sonra on hook olsun bir de böyle deneyin.

5 dk önce yaptım sıkıntı yoktu, yeni profil oluşturup aynı bilgileri yeniden girin, programı tamamen silip tekrar yüklemeyi deneyin.

Programı kurcala oraya buraya gir kayıt yerine filan gir aç kayıt tıkını sonra numara çağrısı al olmazsa ses gelmezse iptal et o tıkı elbet olucaktır.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resimde gösterdigim ayarı kontrol edin ses kartını görmemiş olabilir.

eNv9JN.png

Yok yıne aynı yenı uyelık aldım yenı yaptım cart curt telefon çalıyor mouse ıle tıklıyorum yes e açıyorum :D açtıktan sonra ses falan yok alla alla

---------- Mesaj saat 00:05:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:00:09 civarında gönderildi. ----------

Resimde gösterdigim ayarı kontrol edin ses kartını görmemiş olabilir.

eNv9JN.png

saol ama bende boyle biyerı yok senın kulladıgın program başka sanırım benımkı 3cx phone

hay allahım böyle işin ben ne yapsam hep bi şansızlık oluyor bana sorun hala aynı noyu yazıyorum telefon çalıyor yes tusuna tıklıyorum ses falan yok 2gudnur boşta kaldım bota vdsye para verdım yandı hepsi gitti

hay allahım böyle işin ben ne yapsam hep bi şansızlık oluyor bana sorun hala aynı noyu yazıyorum telefon çalıyor yes tusuna tıklıyorum ses falan yok 2gudnur boşta kaldım bota vdsye para verdım yandı hepsi gitti
Dediğinizin aynısı bende de oluyor. Hala da oluyor. Minibookta sıkıntı yok normal kullandığım bilgisayar sıkıntı yapıyor. Format atmama rağmen çözülmedi sorun. Ancak arama geldiğinde kayıt alırsanız o zaman ses geliyor. Deneyin derim.

edit: [MENTION=5726]marcustanley[/MENTION] teşekkür ederim sayenizde attığınız videoyu izleyip sorunu çözdüm şuan. Resimdeki kırmızı alanla belirtilmiş yerin tikini kaldırdım ve ses gelmeye başladı.

xVql8v.jpg

Program çalışmıyorsa Express talk var onu kullanmayı dene işini görür sanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri