Anıl
Yasaklanmış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3CX programının eski sürümünü bana atabilecek biri var mı acaba?
arkadaşlar ses gelmiyor delircem format attım böyle sorun oldu atalı 2 ay oluyorda driverleri güncelledim kulaklık taktım her türlü ayarı yaptım sitede anlatılan görüşmeyi kaydettim yok yine gelmiyor kafayi yicem biri yardım edebilirmi
tekrar format atmayı deneyin hocam
Arama gelip ses gelmeme sorununu hatun konuşurken bir kere pause tuşuna basıp konuşmayı durdurup ardından geri alıp çözebilirsiniz.
yeni bir hesap al 3cx çalıştığında stok yap ben sana kullanılmamış 3cx hesap atayım özeldenArkadaslar bende hala telefon calmıyor.
Google kod gönderiyor fakat 3cx ötmiiiyii![]()
yeni bir hesap al 3cx çalıştığında stok yap ben sana kullanılmamış 3cx hesap atayım özelden![]()
Sagol kardesim de problem o degil.
Bende var telefon fakat arama gelmiyor 3CX calmiyor.
Herseyi denedim fakat yapmadıgım birsey var heralde numaraya kod gönderiliyor fakat telefon calmiyor.
sen benım hesabı dene
3 tane 3cx ile mail açtım. Bu mail açma 3cx ile sıkıntıya sokuyor resmen soğudum bugün. Farklı hotmail yada yandexden mail alıp login oluyorum çerezleri temizleyip modeme reset atıyorum. 4-5 gündür mail alamıyorum. Sizde de sıkıntı var mı? Ya numara kullanılmış diyor yada numarada sıkıntı yoksa sesli arama gelmiyor. Numaralar hergün güncellenmiyor mu? Bu sıkıntıyı çözen arkadaş varsa bu konu altına yazabilir mi?
neden pratik mail kullanmıyorsun hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.