3cx Toplu Numara Satışı 100 tane 14.5 TL

İlk 200'ü teslim aldım arkadaşlar. Kendim 3c numarası seçip denediğimde 10'da 3 onay dahi yapamazken. 200 tanenin içinden rastgele 10 tane ile deneme yaptım ve hepsi problemsiz onay yaptı. Arkadaş işinin ehli.

Hocam benim bir sorum olacak şimdi 3CXte bir hesap açtık 10 numara aldık hiç biri kullanılmamış biz bu hesabı beklettiğimizde başkası hesap açınca bu numaraları veriyormu başkasına yoksa vermiyormu?

İlk 200'ü teslim aldım arkadaşlar. Kendim 3c numarası seçip denediğimde 10'da 3 onay dahi yapamazken. 200 tanenin içinden rastgele 10 tane ile deneme yaptım ve hepsi problemsiz onay yaptı. Arkadaş işinin ehli.

10 k no nedir youtubeyi esir alcan resmen git waffle sat bizi uğraştırma :D

10 k no nedir youtubeyi esir alcan resmen git waffle sat bizi uğraştırma :D

hocam 10k no bence normal uzun süreli çalışıyosanız ve ekibiniz vs. varsa tabi normal calısanlar alıp 1 k kenarı atmasında fayda var ugraşmıcaklar sorun olmıcak kullanılmış çıkmıcak sonuçta :) elbet lazım olur bütün spamcılara

hocam 10k no bence normal uzun süreli çalışıyosanız ve ekibiniz vs. varsa tabi normal calısanlar alıp 1 k kenarı atmasında fayda var ugraşmıcaklar sorun olmıcak kullanılmış çıkmıcak sonuçta :) elbet lazım olur bütün spamcılara

Bütün spamcılara lazım olur fakat bu onur ultraspamcı olmuş :D

Satışımız devam etmektedir

Son düzenleme:
100 adet alınmıştır hızlı bir şekilde hayırlı kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri