Anason
Yasaklanmış
72 adet mail alınmıştır. hızlı ve güvenilir bir alışverişti teşekkürler
Teşekkürler Bol kazançlar hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
72 adet mail alınmıştır. hızlı ve güvenilir bir alışverişti teşekkürler
talep çoğalınca fiyat artmış sanırımfiyat düşerse bende almayı düşünüyorum
Fiyatlar 1.25'de sabit hocam şu süreçte indirim düşünmüyoruz 2-3 haftaya kadar yeni bir artış gelebilir kanalların kapanmadığı her kıyımda 25 kuruş ekleyelim fiyata diyoruz ekip olarak fiyatlar daha da artmadan sizi de bekleriz![]()
Skype ekledim hocam,dönüş yaparsanız sevinirim.Fiyatlar 1.25'de sabit hocam şu süreçte indirim düşünmüyoruz 2-3 haftaya kadar yeni bir artış gelebilir kanalların kapanmadığı her kıyımda 25 kuruş ekleyelim fiyata diyoruz ekip olarak fiyatlar daha da artmadan sizi de bekleriz![]()
bende kapanma sıkıntısı yok da arkadaşlarımın sürekli kapanıyor onları yönlendirecektim
hocam stok durumunuz nedir?bi 40 ta ben alayım deneme amaçlı varsa elinizde?
hızlı ve sorunsuz bir teslimat oldu,umarım memnun kalırız biz de ve sürekli çalışma şansımız olur,hayırlı satışlar diliyorum bol kazançlar.
12 adet hesap sorunsuz alınmıştır, teşekkürler
not : 1 adet yanlışlıkla fazla verilmiş![]()
12 adet hesap sorunsuz alınmıştır, teşekkürler
not : 1 adet yanlışlıkla fazla verilmiş![]()
evet hocam sürprizleri var bana da 1 eksik vermiştiSağolasınız hocam sizlerede Bol kazançlar dileriz
arada böyle suprizler yapıyoruz hocamTeşekkürlerr
evet hocam sürprizleri var bana da 1 eksik vermişti![]()
ah be hocam mahçup duruma düşürdün beni espriydi o zaten sonradan tamamlamıştınpm olarak 1 adet eksiniz yolladı hocam teşekkür ederiz
@Anason hocam espri yapmıştım zaten sonrasında sen o eksiği tamamlamıştın.. şimdi de yanlış anladın beni pm den bana yeni hesap göndermiş : )) sağolsun zaten devamlı kendisiyie çalışacağım için bende -1 satın alırım artık hak geçmesin.. gerçekten ilgili bir arkadaştır![]()
ah be hocam mahçup duruma düşürdün beni espriydi o zaten sonradan tamamlamıştın![]()
20 kanal için ö.m atarmısınız ? ( fiyat banka bilgisi )
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.