3CX & USA & GERÇEK KART +15 Onaylı Kanallar ~ Anason

Merhabalar hocam
ben sıze sızın belırttıgınız tarıhte aldıgımı soylemedım 2-2.5 hafta once tam olarak zamanı bılemıyorum sızden 10 tane aldım 1 tane patlak cıktı degıstırdınız ve dıger kanallara fazla vıdeo yuklemedıgım halde patladılar max 60 vıdeo her bır kanalda vardır yada yoktur yuklendıkten 1 saat sonra patladılar kanalları bota bagladım ve bırdaha gırıs yapmadım url ıle manuel kontrol ettım farklı ıpler ıle bagladım bota tesekkurler ıyı aksamlar [MENTION=14738]Anason[/MENTION]

Merhabalar hocam
ben sıze sızın belırttıgınız tarıhte aldıgımı soylemedım 2-2.5 hafta once tam olarak zamanı bılemıyorum sızden 10 tane aldım 1 tane patlak cıktı degıstırdınız ve dıger kanallara fazla vıdeo yuklemedıgım halde patladılar max 60 vıdeo her bır kanalda vardır yada yoktur yuklendıkten 1 saat sonra patladılar kanalları bota bagladım ve bırdaha gırıs yapmadım url ıle manuel kontrol ettım farklı ıpler ıle bagladım bota tesekkurler ıyı aksamlar @Anason

ref lerden sonra boyle yazılınca bende yeni aldınız olarak algıladım şu ana kadar hiçbir müşterimde böyle bir sorun olmadı yüklemelerden dolayı bi sorun olmuş olabilir hocam teşekkürler

[MENTION=14738]Anason[/MENTION] yuklemelerden oldugunu sanmıyorum manuel ve bot la calıstım kanallarınızda uzun ve kısa vıdeolar farklı farklı ama sonuc aynı

[MENTION=14738]Anason[/MENTION] bana skype verdiğiniz kanala hiç girmediğim video atmadığım halde girişte tel no sordu.

usa numaralı youtube hesapları

Merhabalar hocam
ben sıze sızın belırttıgınız tarıhte aldıgımı soylemedım 2-2.5 hafta once tam olarak zamanı bılemıyorum sızden 10 tane aldım 1 tane patlak cıktı degıstırdınız ve dıger kanallara fazla vıdeo yuklemedıgım halde patladılar max 60 vıdeo her bır kanalda vardır yada yoktur yuklendıkten 1 saat sonra patladılar kanalları bota bagladım ve bırdaha gırıs yapmadım url ıle manuel kontrol ettım farklı ıpler ıle bagladım bota tesekkurler ıyı aksamlar [MENTION=14738]Anason[/MENTION]

hocam bence kullanmış olduğun bot ile alakalı diye düşünüyorum anosan arkadaşımdan aldığım kanalların hepsi sağlam durumda o kanallardan şu an güzel para kazanıyorum :D

[MENTION=14738]Anason[/MENTION] yuklemelerden oldugunu sanmıyorum manuel ve bot la calıstım kanallarınızda uzun ve kısa vıdeolar farklı farklı ama sonuc aynı

Hocam ben de [MENTION=14738]Anason[/MENTION] 'un kanallarını kullanıyorum 200den fazla kanal kullandım bir sorun görmedim deneme amaçlı 10 kanala 1000er video yüklemişliğim var onlar bile kapanmadı hala duruyorlar sizden kaynaklı bir sorun olma ihtimali yüksek.

2 gün önce verilen ref kanal halen ayakta ve içinde 350 tane video yüklü

ref alınan kanala 250 video atılmıştı,kanal hala sağlam..işini özverili yapan bir arkadaşımız kendisi ..

@atay.serkan [MENTION=14738]Anason[/MENTION]
@CyberTR
merhabalar hocam
ben botla olakalı olabılır dıyebılırım ama benden kaynakl bır sorun kesınlıkle soz konusu bıle degıldır ılk defa adam akıllı saglam kanallar yapacagım dıye kendıme soz verdım ama herseyı fazlasıyla prof ca yaptım ama bottan olabılır ama manuel de yukledıgım kısa vıdeolar olan kanal patladı..
ben [MENTION=14738]Anason[/MENTION] hocamı suclamıyorum lutfen yanlıs anlasılmasın saygılar

@atay.serkan @Anason
@CyberTR
merhabalar hocam
ben botla olakalı olabılır dıyebılırım ama benden kaynakl bır sorun kesınlıkle soz konusu bıle degıldır ılk defa adam akıllı saglam kanallar yapacagım dıye kendıme soz verdım ama herseyı fazlasıyla prof ca yaptım ama bottan olabılır ama manuel de yukledıgım kısa vıdeolar olan kanal patladı..
ben @Anason hocamı suclamıyorum lutfen yanlıs anlasılmasın saygılar
hocam o zaman bilgisayarın kara listeye girmiştir.. başka kanalların da patlamıyor mu ? yani sağlam kanalın var mı yeni açıpda dayanabilen ? eğer kapanıyorsa senin pc mimlenmiştir..

@Katip inanki kapanmıyor Allah Şükür
hocam o zaman ne bileyim farlı bişi vardır belki.. ben de hep anason la çalışıyorum hiç biri şükür kapanmıyor ve hepsine en az 200 yüklüyorum.. 2 gün önce ref verdi şu an 350 video oldu kanaldaki video sayısı halen açık.. satışa başladığında 2-3 tane denemelik satın alırsın istersen bir daha denersin ne diyeyim :)

galıba yanlıs anlasıldım ben anason hocam ı suclamıyorum bottan yada baska nedenlerden olabılır yt bu ne yaptıgı bellımı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri