Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sorunsuz alım arkadaş çok güvenilir ve sorunsuz hesap satmaktadır herkese öeneririm
30 adet alınmıştır tşkler
Güvenilir arkadaştır tavsiye edilir. İyi satışlar![]()
Sorunsuz 30 adet alinmistir, Güvenilir ve ciddi bir arkadastir
10 adet hesap alındı saolsun çok hızlı arkadaş ilerleyen zamanlarda daha da alış olacak.
10 adet onaylı hesap alınmıştır.. arkadaş güvenilir bi insan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz...
mesajım bulunsun hocam
10 adet deneme hesabından sonra-50 adet sipariş verildi..hesaplar güzel nazar değmesin..
Daha önce kendisinden de toplu kanal alımı gerçekleştirmiştim. 2 adet toplu kıyımı (kapanmayı) atlattı arkadaştan aldığım kanallar. Kendisine güveniyorum. Umarım işini aynı titizlikle yapmayı sürdürür. Yakında kendisinden de alış gerçekleştireceğim. Teşekkürler.
hocam gelince yazar mısınız 10 adet abd onaylı alım gerçekleştirmek istiyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.