3CX & USA & GERÇEK KART +15 Onaylı Kanallar ~ Anason

Ödeme yöntemlerini pm atabilir misiniz.Birkaç kanal almak istiyorum.

5 adet hesap için gündüz ödeme yaptım.halen bekliyorum.

[MENTION=14738]Anason[/MENTION] alt tarafı 3 boş kanal teslim edeceksin, 2 defa mesaj attım ama forumda online olmana rağmen mesajlara cevap vermiyorsun.

[MENTION=14738]Anason[/MENTION] alt tarafı 3 boş kanal teslim edeceksin, 2 defa mesaj attım ama forumda online olmana rağmen mesajlara cevap vermiyorsun.

işleri vardır hocam bak kendin diyorsun alt tarafı 3 boş kanal için niye bekletsin seni :) kendisi büyüğümüz ağabeyimiz vardır muhakkak önemli bir işi.. beni yanlış anlama sadece ortam gerilmesin diye yazdım

işleri vardır hocam bak kendin diyorsun alt tarafı 3 boş kanal için niye bekletsin seni :) kendisi büyüğümüz ağabeyimiz vardır muhakkak önemli bir işi.. beni yanlış anlama sadece ortam gerilmesin diye yazdım

İşleri olabilir insanız hepimiz anlarız da benim kızdığım nokta 2 defa attığım mesaja cevap vermemesi, kusura bakma gecikti işlerim vardı dese anlarız herhalde

5 adet hesap için gündüz ödeme yaptım.halen bekliyorum.

ödeme yaptım diyorsun ödemeyi yanlış yolladınız ben çoğu kişiye ödeme yapmadan yollamışımdır ...

İşleri olabilir insanız hepimiz anlarız da benim kızdığım nokta 2 defa attığım mesaja cevap vermemesi, kusura bakma gecikti işlerim vardı dese anlarız herhalde

sizde haklısınız tabiki 3 kanal altı ustu işlerden dolayı 1 gün yazmayınca hemen sehba hazırlanıyor hayırlısı ne diyelim sabırsız olmuşuz demekki pm olarak attım kanallarınızı bol kazançlar dilerim

anason hocam son derece kaliteli bi şekilde işini yapmaktadır

konuyu görünce bi kezde burdan tesekkur etmek istedim

ödeme yaptım diyorsun ödemeyi yanlış yolladınız ben çoğu kişiye ödeme yapmadan yollamışımdır ...

sizde haklısınız tabiki 3 kanal altı ustu işlerden dolayı 1 gün yazmayınca hemen sehba hazırlanıyor hayırlısı ne diyelim sabırsız olmuşuz demekki pm olarak attım kanallarınızı bol kazançlar dilerim

Hiç konuyu uzatma niyetinde değilim, dün akşam lazımdı bana kanallar bana dün akşam teslim edeceğinizi söyleyip mesajlara cevap vermediniz, 1 mesaj atıp yoğunluktan dolayı hazırlayamadım demeniz yeterliydi.

Hiç konuyu uzatma niyetinde değilim, dün akşam lazımdı bana kanallar bana dün akşam teslim edeceğinizi söyleyip mesajlara cevap vermediniz, 1 mesaj atıp yoğunluktan dolayı hazırlayamadım demeniz yeterliydi.

Aynen uzatmayalım Haklı oldunu dedim 3 kanalda bir bana 100 kanalda

abimi tanırım yanlıs yapacak bi insan değildir . olur arada herkesin işi çıkar vede büyütmemek lazım . konu kapandı . herkese hayırlı geceler diliyorum ....:cool:

Amerikan Telefon Onaylı Kanallarımız 4 Gün Garantimiz altındadır kanala giriş yapmadan kapanması halinde değişim veya istendiği takdirde para iadesi yapılabilir. Toplu kıyımlar geçerli değildir.

Kendisinden, denemek için mail aldım kanallara giriş yapmadan hepsi uçmuş, 4 gün oldu bu konu ile alakalı mesaj gönderdim ama hiç oralı bile olmadı.

Mail alacak olan arkadaşların dikkatine!!

Kendisinden, denemek için mail aldım kanallara giriş yapmadan hepsi uçmuş, 4 gün oldu bu konu ile alakalı mesaj gönderdim ama hiç oralı bile olmadı.

Mail alacak olan arkadaşların dikkatine!!

Güzel bi konuya değinmisin mail alanlar bilir beni merak etmeyin siz çamur at izi kalsınmı insanın başında hiç iş olmaz gibi 1 gün cvp vermeyince anında lekelemeyin insanları lütfen ben olayım başkası olsun burda evinin ekmek parasını cıkarmaya çalışanlar var 3 mail 6 mail için bu kadar siz bana ne zaman kanallarım kapandı diye yazdınız onun bi alıntısını gösterin herkezde görsün Allahın izniyle kimsenin 5 krş kalmaz bende ne söz verdiysem onu yerine getirmeye elimden geldince cabalarım ve yaparımda lütfen bu kadar vurdum duymaz ollmayalım cokmu zor bir iki gün beklemek

Hayırlı SATIŞLAR dilerim .

sağolasınız sanırım siizde iyi niyetinizle burda hayırlı olsun dedinizi umuyorum

Hooopp.. Ağır ol molla desinler

Hopp ne oluyor nerede sandınız kendinizi
Mailleri aldın tarih pm veya skype den aldıysan onları buraya belgele
De görelim acıklığa kavuşsun konu görmedim pm nizi görsem cvplardım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri