вєякαη;466114' Alıntı:Satın alacağızAma 3cx kolay kolay bişey olacağını sanmıyorum
s.a hocam bu 3cx yı nasıl kullanıyorsunuz ben bir türlü beceremedim bir yardımcı olabilirmisin bana kısaca anlatarak ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
вєякαη;466114' Alıntı:Satın alacağızAma 3cx kolay kolay bişey olacağını sanmıyorum
Onuda kuruttular mesaj gelmiyor[MENTION=9020]Alex[/MENTION] google voice vardi onu dene istersen.
ben 3cx simdiye kadar hic numara bulamadim, k7 oneririm sizlere, en kolayi deye bilirim
3cx'i hiç kullanmadım. Binlerce kişinin kullandığı bir servise güvenmem. Sitesini açmışlığım yok.
Forumda adı bile geçmeyen öyle numara sağlayıcılar var ki. Bir yıla yakın Voxox kullandım mesela. Onbinlerce numara havuzundan numara almanızı sağlayan muazzam bir sistemdi. İstediğiniz şehri ve eyaleti seçebiliyordunuz. Maalesef sistem ücretsizlere kapandı.
Google Voice hala ABD IP'leri ile kullanılabiliyor. O da muazzam bir havuz.
Voxox gittikten sonra telefon işlerinde sanırım en hızlı numara almanızı sağlayan bir sistemi kullandım 6 ay kadar. Friendcaller. Forumda adı yoktur bile. Numara almak 3 saniye falan sürüyordu. Sınırsız ücretsiz numara sağlıyordu. Onlar da bedava hizmeti durdurdular. Şu an forumda adı bile geçmeyen iki tane muhteşem servis daha var. Kullanacaksam onları kullanıyorum.
Diyeceğim o ki tek bir yer odaklı olmayın araştırın sadece sizin bildiğiniz numara alma servisleri bulun. Bulabilirsiniz.
3cx güzel de mesela 15-20 farklı numara denedim 15 dk onayı yapamadım kullanılmış diyor numaraları
Callromania denedim o da kullanılmış diyor
3Cx in alternatifini bulmamız lazım zor günler için
k7 eksik yolluyordu sesi, düzeldi mi son dönemde ?
3cx'i hiç kullanmadım. Binlerce kişinin kullandığı bir servise güvenmem. Sitesini açmışlığım yok.
Forumda adı bile geçmeyen öyle numara sağlayıcılar var ki. Bir yıla yakın Voxox kullandım mesela. Onbinlerce numara havuzundan numara almanızı sağlayan muazzam bir sistemdi. İstediğiniz şehri ve eyaleti seçebiliyordunuz. Maalesef sistem ücretsizlere kapandı.
Voxox gittikten sonra telefon işlerinde sanırım en hızlı numara almanızı sağlayan bir sistemi kullandım 6 ay kadar. Friendcaller. Forumda adı yoktur bile. Numara almak 3 saniye falan sürüyordu. Sınırsız ücretsiz numara sağlıyordu. Onlar da bedava hizmeti durdurdular. Şu an forumda adı bile geçmeyen iki tane muhteşem servis daha var. Kullanacaksam onları kullanıyorum.
Diyeceğim o ki tek bir yer odaklı olmayın araştırın sadece sizin bildiğiniz numara alma servisleri bulun. Bulabilirsiniz.
google voice'u çok duydum da araştırdım bir bilgiye ulaşamadım
[MENTION=12447]egva06[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]
Evet voxox.com. Parası verilerek kullanılacak en iyi servis de bana göre Voxox fakat ne olursa olsun bizim çok fazla numaraya ihtiyacımız oluyor. Yani paralı servis sana çok iyi hizmet de sunsa, çok ucuz da sunsa bir tane numara veriyor. Onlarca numaraya ihtiyacı olan insanlarız. Bizim için maalesef ücretli bir çözüm yok.
Ama beni tanıyanlar bilir hiç yapmadığım bir şeyi yapacağım: "Yardımcı olmak"Hakikaten bu forumda kimseye yardımcı olmadım, yardım da istemedim. PM atıp yardım isteyenlere prensip olarak yardım etmiyorum deyince genelde bana küfrederler
Herkes toplansın tertemiz bir sistem söylüyorum. Bunu da üstünkörü anlatıp kimsenin ekstra sorularına da cevap vermeyeceğim. Çok ihtiyacı olan araştırıp gerisini getirsin.
Youwave isimli Android terminalini bilgisayarınıza indirip bir çeşit Android kurun. Bir şekilde ABD IP'si temin edin. Youwave'inize Google Play kurun.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mediafriends.chime&hl=tr
Şunu androidinize kurun. Çiçek gibi numara verecek. Ayarlardan şifre tanımlayın. Youwave ile işiniz bitti. Kapatın. ABD IP ile de işiniz bitti. heywire.com a girin numaranızı ve şifrenizi ilgili yere yazıp sitenin arayüzünden SMS'leri takip edin.
Her yeni numara için Youwave'i kaldırıp yeniden kurun. İşlemleri tekrarlayın. Otomatiğe bağlayınca ortalama 30 saniyede numaranızı alır kullanırsınız.
Arkadaşlar benim kullandığım 5 farklı yöntem vardı,bugün 2 tane daha ekledim 7 ücretsiz
telefon doğrulama sistemi var.Bu sistemi kurmak ciddi anlamda emek istiyor ve
bilgisayarların özellikleri biraz iyi olmalı.Eğer talep olursa ücret karsılığı sistemi isteyen
arkadaslara öğreterek kurulumları ve detayları gösterebilirim.
Bu telefon numaraları ile başka sistemlerde dahi onaylama yapabilirsiniz.Ve kullanıdıgınız
numaralar dahil hiçbirini silmek zorunda değilsiniz.Ayrıca aldığınız numaraların tamamında
kullanıldı kullanılmadı derdi yok.
Fiyat önerilerinizi bekliyorum.Her kişi için ayrı ayrı teamle bağlanarak kurulum vs
gerceklestirilecek,sistemler öğretilecek,üyelik vs bundan dolayı diğer işlerime
ayıracagım zamanı buna ayıracam.Ona göre fiyat önerilerinizi bekliyorum.
Kanala bir miktar geçersiz telefon denemesi yapıldığında onaylamayı imkansız hale getittiriyor youtube. Hangi numarayı eklersen ekle; bu telefon kullanılmış diyor Caner hocam.
Aslında belli miktar demekte doğru değil. Örneğin geçen gmail açarken onay istedi, 3cx'den bir telefonla onayladım. Daha sonra youtube onayında ilk denememden sonra bug'a bağladı. Neye göre bunu yapıyor bilmiyorum tam
Lokasyon Türkiye seçip, kullanılmış olması çok düşük bir numara deneyin yine uyarı verecek. Bu şekilde farkettim bende. Örneğin: +90 587 000 000 gibi kullanılma olasılığı düşük teller girerek bunu görebilirsiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.