3d render alarak dünya engeli geçmek

• Kullanıcı mhmtdrn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

mhmtdrn0

Kayıtlı Üye
arkadaşlar eskiden 3d render alrak dünya engeli geçiliyordu artık yemiyormu. .
birde ses eşleşenini geçmek için hızlandırıp yavaşlatmaktan başka bir yol varmı

Fixleneli yıl oldu onun başka yöntem varsa alalım 500 bin dal :D

hocam 3d yöntemini ilkkez denedim bugun olmadı . cunku alternatif yöntemler arıyorum . onuda r10da biri paylasmis googlde ararken buldum . gizli bisey yok googleye yaz geliyor .sen söyleme ben ne biliyorsam forumda paylaşıyorum beni bilen bilir paylasıyorumki herkes ustyne koysun .sen bukafayla kazanırsın ama yarın öburgun yöntemim dediğin de fixlenince ne yapacaksın bakalım. neyse yazdığın yorumla kendini belli ettın zaten

hocam 3d yöntemini ilkkez denedim bugun olmadı . cunku alternatif yöntemler arıyorum . onuda r10da biri paylasmis googlde ararken buldum . gizli bisey yok googleye yaz geliyor .sen söyleme ben ne biliyorsam forumda paylaşıyorum beni bilen bilir paylasıyorumki herkes ustyne koysun .sen bukafayla kazanırsın ama yarın öburgun yöntemim dediğin de fixlenince ne yapacaksın bakalım. neyse yazdığın yorumla kendini belli ettın zaten

Görüntü ve ses engelini geçmek için yöntemler forumda paylaşıldı. Konuların sadece ilk mesajını okumayın bazen konu içinde verilen cevaplardan çok güzel yöntemler çıkıyor. Şuan tam ekran görüntü ve bozmadan ses engelini geçmeyi o mesajlarda gördüm.

arkadaşlar eskiden 3d render alrak dünya engeli geçiliyordu artık yemiyormu. .
birde ses eşleşenini geçmek için hızlandırıp yavaşlatmaktan başka bir yol varmı
Hızlı ffmpeg kodları isimli konuda ses esleni geçmek için kod verdim. Ses değişmiyor ama mobilden videolarin sesi çıkmıyor PC de sorun yok. Benim eski mesajlarimdan bak mobildeyim su an belki işine yarar.

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri