3G Botu (Google Gibi Getir Botu) [SATIŞ]

Bir kişiye daha satış yapıldı. Alan arkadaşlar ve deneme sürümünü kullanan arkadaşlar konuda gözlemlerini açıklarsa sevinirim :)

Hocam açtığın siteler indexten düşüyor mu?
Videolu anlatım yaptığın siteye baktım indexte gözükmüyor. Her açtığımız site bir kaç gün sonra indexten düşüyorsa blogger gibidir.
Botun fiyatı çok yüksek buldum. Aslında bize özgün içerik oluşturacak bot lazım. Özgün içerik bot ve google getir ikisi 50 tl eder düşüncesindeyim.

Özgün içerik bot bulursan (Ada'm gibi yapan) getir iki katıyla alayım :)

[MENTION=14248]morsiyah[/MENTION] arkadaş yapabileceğini söylemişti. Yalnız şimdi başkasının hostinge yüklenmiş resim ile kendi hostingimizde yüklenmiş resim arasında hit alma farkı var mıdır?
Bi kaç tamamen özgün konu açtım da hit mit gelmedi. Şimdi ilk sıradaki olanların resimlerini aldığımız için mi hit geliyor?

Satışınızı yönetim inceledi mi? Denedi mi? Fiyat hakkında hiçbirşey demedi mi? Ultra düzeyde yararı olan botlarla neredeyse aynı fiyat.

[MENTION=14248]morsiyah[/MENTION] arkadaş yapabileceğini söylemişti. Yalnız şimdi başkasının hostinge yüklenmiş resim ile kendi hostingimizde yüklenmiş resim arasında hit alma farkı var mıdır?
Bi kaç tamamen özgün konu açtım da hit mit gelmedi. Şimdi ilk sıradaki olanların resimlerini aldığımız için mi hit geliyor?
Wp sisteminde olabilir dediğiniz ama blog sisteminde eklenti tarzı birşey olmadığı için olacağını sanmıyorum, bence vardır neden diye sormak isterseniz şuanda benim aldığım hitlerin %45 i Google'nin resimler sekmesinden gelen ziyaretçilerden oluşuyor

Hocam açtığın siteler indexten düşüyor mu?
Videolu anlatım yaptığın siteye baktım indexte gözükmüyor. Her açtığımız site bir kaç gün sonra indexten düşüyorsa blogger gibidir.
Botun fiyatı çok yüksek buldum. Aslında bize özgün içerik oluşturacak bot lazım. Özgün içerik bot ve google getir ikisi 50 tl eder düşüncesindeyim.

Hocam blogger a göre biraz daha az ama evet dizinden çıkarılma olayı wordpress dede var. Daha deneme gibi bir fırsatım olmadı ama adsense çalışanlar için wp nin daha uygun olduğunu düşünüyorum. Tabi sadece bir teori.

Özgün içerik bot bulursan (Ada'm gibi yapan) getir iki katıyla alayım :)

Evet google gibi getir için beklediğimiz geri dönüşleri alamadık bizde botu geliştirmeyi, yeni özellikler eklemeyi düşündük ama sonra tekrar vazgeçtik. Bu kadar uğraşcağımıza kendimize çalışalım zaten günlük bir bot satış parası çıkar dedik.

Şaunda aktif projelerden biri (sadece kendimiz kullanıyoruz) : Screenshot by Lightshot

Şuanda eklenti; Resimleri kaç adet çekileceğini, kaçtan başlayacağını, resimin başlığını h2'de, ve resimin alt açıklamasını çekiyor. Etiket, seo etiket giriyor ve hepsini max 10sn içinde yapıyor. Bot sadece toplu iş ve bizim bota entegresi için bekletiliyor.

İlk videolu wp konumda botu gören kişiler botun çok iyi olduğunu ve çıkarsa kesinlikle alacaklarını söylediler ve bu rakam 50 kişiden fazlaydı(fiyatıda 50 tl olacağını belirtmiştik). Botu satılığa çıkardıktan sonra bu arkadaşlardan sadece 2 3 kişi geri dönüş yaptı. Botu forum dışında alan diğer arkadaşlarda bu işi uzun zamandır yapanlar.

Demem o ki 3G botunda 1 haftalık emek var ve gece geç saatlere kadar çalışma var. Şuan görüyorum ki emeklerimiz boşunaymış.

Özgün içerik oluşturacak bot olsa her türlü alırız denmiş. Spinleme kolay birşey değil. Onuda bota eklemek uğraştırır. Ama 3G botu gibi bot çıktıktan sonra fiyat pahalı, almayız gibi tepkilerle karşılaşmaktan çekiniyoruz.

Hocam şuan kullandığınız botu kiralamayı düşünmüyor musunuz?
Screenshot by Lightshot
Hocam spam içerik bloggerda blog siliniyor. Wordpresste adsensede sorun çıkabilir.
Valla hocam kim 50 liraya alırım demişse alması lazım. Ama bot fiyatı gerçekten yüksek.
videoyap botu youtubeye video yüklüyor, filtre vs yaparak. dailmotion var. Özgün video yapma var. Blogger resimli konu açma var. Daha sayamayacağım bi sürü özellik. Yani sizin botunuz sitede satışta oaln botlara göre fiyatı yüksek.

Son düzenleme:
Hocam şuan kullandığınız botu kiralamayı düşünmüyor musunuz?
Screenshot by Lightshot
Hocam spam içerik bloggerda blog siliniyor. Wordpresste adsensede sorun çıkabilir.
Valla hocam kim 50 liraya alırım demişse alması lazım. Ama bot fiyatı gerçekten yüksek.
videoyap botu youtubeye video yüklüyor, filtre vs yaparak. dailmotion var. Özgün video yapma var. Blogger resimli konu açma var. Daha sayamayacağım bi sürü özellik. Yani sizin botunuz sitede satışta oaln botlara göre fiyatı yüksek.

Dediğim gibi toplu iş yapma ve lisans işlemleri bekletiliyor.

Botun fiyatı 2 günde 6 site açarak çıkarılabiliyorken hala fiyata fazla diyen arkadaşlar var. Bende madem fazla geliyor emeğe saygı yok bende kendim kullanırım vaktimi boşa harcamam olay o yani hocam.

koyıt ol tuşu çalışmıyor deneme süresi bittimi

koyıt ol tuşu çalışmıyor deneme süresi bittimi

Deneme süresi 1 gün olarak otomatik eklenir. Daha önce hangi k.adını yazarak kayıt butonuna bastıysanız o sizin k.adınızdır.

K.adını 1 kere yazınca bilgisayara lisanslanır ve başka hesap oluşturamazsınız yani kayıt ol butonu deaktif olur.

Aldığınız kullanıcı adı ile giriş yapmak istediğinizde eğer "Böyle bir kullanıcı yok" hatası alıyorsanız, ilk kayıt oluştururken yazım yanlışı yapmışsınızdır.

Eğer k.adınızı bulamıyorsanız skypetan ekleyin yardımcı olayım.

[MENTION=25565]kara62burk[/MENTION] hocam ben bu google gibi getirde sıkıntı yaşıyorum elineze sağlık çok güzel video çekmişsiniz yanlız google gibi getir olayını biraz karaşık çekmişsiniz. neden boş olan yere iki üc tane /sitemap.xml eklediniz yada anasayfayı iki üç kere google gibi getir yaptınız ayrıca manuel girmeye kalksam google gibi getiri tüm postların linkini nerden bulucağım biraz tıkandım burda

[MENTION=25565]kara62burk[/MENTION] hocam ben bu google gibi getirde sıkıntı yaşıyorum elineze sağlık çok güzel video çekmişsiniz yanlız google gibi getir olayını biraz karaşık çekmişsiniz. neden boş olan yere iki üc tane /sitemap.xml eklediniz yada anasayfayı iki üç kere google gibi getir yaptınız ayrıca manuel girmeye kalksam google gibi getiri tüm postların linkini nerden bulucağım biraz tıkandım burda

Videodaki gibi yaptığımda daha çok verim aldığımı fark ettim, o yüzden hiç bozmadan hep aynı şekilde yapıyorum. Wp kullanıyorsanız sitemap_post.xml dosyasından bütün postları bulabilirsiniz.

Videodaki gibi yaptığımda daha çok verim aldığımı fark ettim, o yüzden hiç bozmadan hep aynı şekilde yapıyorum. Wp kullanıyorsanız sitemap_post.xml dosyasından bütün postları bulabilirsiniz.
eyvallah hocam birde dün senin tarif ettiğin gibi hostingerden ücretsiz host ile kurdum siteyi, yanlız içine 50 içerik atabildim gerisi limite takıldı, acaba bu 3,84 $ paketi tavsiye edermisin onu alırsam 1 site yaptım misal 2 siteyi 1 saat sonra ekleyebilirmiyim ücretsiz olanda 24 saatte bir ekleyebilirsin diyor diğer siteyi ücretli olanda böyle bi durum var mı? bilgin dahilinde midir. yada sen hangi firmanın resellerini önerirsin

eyvallah hocam birde dün senin tarif ettiğin gibi hostingerden ücretsiz host ile kurdum siteyi, yanlız içine 50 içerik atabildim gerisi limite takıldı, acaba bu 3,84 $ paketi tavsiye edermisin onu alırsam 1 site yaptım misal 2 siteyi 1 saat sonra ekleyebilirmiyim ücretsiz olanda 24 saatte bir ekleyebilirsin diyor diğer siteyi ücretli olanda böyle bi durum var mı? bilgin dahilinde midir. yada sen hangi firmanın resellerini önerirsin

Hocam ben ornek olarak hostingeri gosterdim o videoda, gelen hitleri filan kaldirmiyor orasi. Hic bilmeyenler icin deneme yanilma yeri orasi. Eger ben saglam girmek istiyorum diyorsaniz, ben fiberin 50 liralik resellerini kullaniyorum bu isler icin rahatlikla yetiyor.

Mobilden yaziyorum. Yazim yanlisi varsa k.bakmayin.

Hocam ben ornek olarak hostingeri gosterdim o videoda, gelen hitleri filan kaldirmiyor orasi. Hic bilmeyenler icin deneme yanilma yeri orasi. Eger ben saglam girmek istiyorum diyorsaniz, ben fiberin 50 liralik resellerini kullaniyorum bu isler icin rahatlikla yetiyor.

fiberdns candır :p

hocam bu dediğiniz fiber resellerin adresini verebilirmisiniz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri