3klık Oyun Pc Toplama

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar 3k limitim var monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum yardımcı olabilicek varmı acaba ? oyun ve canlı yayınlar için kullanıcam pc'yi hem youtube hem twitch yayını için kısaca :) limit 3k tabi 50 100tl geçebilir fakat fazla abartmayalım lütfen :D taksitle alıcam :) birde sistem geleceğe dönük olursa süper olur ilerde yükseltmek istiyorum zamanla o yüzden ilerde sıkıntı çıkarmasın lütfen :)

3kya ileri dönük zor piyasa pahalı 3k yetmez

İçini karartmış gibi olcak da 144 Hz Monitor 1700 fln ekran kartı desen miningden dolayı 1300 fln en düşüğü. Ama yine de technopat In videoları fln var inceleyebilirsin 3k lık pc.

3kya ileri dönük zor piyasa pahalı 3k yetmez

Bro :D ileriye dönük dediğim parça değiştirirken atıyorum anakartın sorun cıkarmaması tarzında :D

İçini karartmış gibi olcak da 144 Hz Monitor 1700 fln ekran kartı desen miningden dolayı 1300 fln en düşüğü. Ama yine de technopat In videoları fln var inceleyebilirsin 3k lık pc.

144hz monitöre gerek yok :D 60hz yeter 1050ti düşünüyorum ekran kartı 800 1k arası :)

İ3 yüksek nesil bir işlemci.
1050 ti gerisinidw kalan paraya göre tamamlarsın

Edit.

Son düzenleme:
SSD + Ekran kartın iyi olsun yeter

Donanım haber de konu açabilirsin orda baya pc den anlıyanlar var

Günde 1 defa güncellersin 1 hafta içinde baya öneri gelir

SSD + Ekran kartın iyi olsun yeter

Donanım haber de konu açabilirsin orda baya pc den anlıyanlar var

Günde 1 defa güncellersin 1 hafta içinde baya öneri gelir

Açtım da düzgün öneri gelmedi daha :( piyasada 1050ti kalmamış :(

Açtım da düzgün öneri gelmedi daha :( piyasada 1050ti kalmamış :(

Bence git 2.el topla eğer İstanbul da oturuyorsan Mecidiyeköy de bir sürü bilgisayarcı var İstanbul daki 2. el satan her Bilgisayarcı ordan parça almıştır illa ki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri