3M Görüntüleme 3K Abone'li Özgün Kanalıma Telif İhtarı Geldi, Ne Yapmalıyım?

• Kullanıcı flypow3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

flypow3r

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,
Flash oyundaki izlenmelerin dikkatimi çekmesiyle bu sektörü çok zorlamama rağmen başarılı olamamıştım rekabet dolayısıyla. Ancak en son şuanda tek geçim kaynağım olan kanalım şans eseri tuttu sayılır. Pazardan az da olsa pay alabildim bu kanal ile.
Ancak Warner Bros'tan aralıklarla iki adet telif aldım.
Topluluk Kuralları Yeşil, Telif Hakkı Kırmızı durumda.
Para Kazanma +15 DK falan herşey açık.
7 Oca 2016 tarihinde sona erecek diyor telif için. O zaman kadar bir telif daha gelse kanal kapanacak.
Şimdi benim kanalım kapatılsa, benim videolarımın aynısını barındıran kanalları göstererek youtube'a mesaj atabilir miyim. Benim ki kapatılıyorsa bunlar neden açık gibisinden.
Ve sizlerden akıl bekliyorum neler yapılabilir.
Bot ile özgün kanalımı çekip yeni kanalda gizliye falan mı alsam kapanma durumunda ordan devam ederim. Kafam karıştı iyice.

Başka bir arkadaş da yemişte Viacom dan . Bu ara sıkıntı yapıyorlar sanırım . Eğer video falan değil ise bence bi iletişime geçmekte fayda var . Sanırım Flash game sektörünün de sonu göründü gibi

Arkadaşlar merhaba,
Flash oyundaki izlenmelerin dikkatimi çekmesiyle bu sektörü çok zorlamama rağmen başarılı olamamıştım rekabet dolayısıyla. Ancak en son şuanda tek geçim kaynağım olan kanalım şans eseri tuttu sayılır. Pazardan az da olsa pay alabildim bu kanal ile.
Ancak Warner Bros'tan aralıklarla iki adet telif aldım.
Topluluk Kuralları Yeşil, Telif Hakkı Kırmızı durumda.
Para Kazanma +15 DK falan herşey açık.
7 Oca 2016 tarihinde sona erecek diyor telif için. O zaman kadar bir telif daha gelse kanal kapanacak.
Şimdi benim kanalım kapatılsa, benim videolarımın aynısını barındıran kanalları göstererek youtube'a mesaj atabilir miyim. Benim ki kapatılıyorsa bunlar neden açık gibisinden.
Ve sizlerden akıl bekliyorum neler yapılabilir.
Bot ile özgün kanalımı çekip yeni kanalda gizliye falan mı alsam kapanma durumunda ordan devam ederim. Kafam karıştı iyice.
hocam geçmiş olsun ne yaparsın bilmem ama baska kanallar neden açık benimki kapalıysa diyemessin kesinlikle onu biliyorum Flash oyunla gerçek oyunları birbirne karıştırmayın senin kullandıgın warner bros karakterlerinin hiçbirine sen bir gelir elde etmiş olmuyorsun warner brosa kazandırdıgın hiç bir şey yok ama gta 5 alıp orjinalini alıp çeken biri o firmanın oyununu satın almıs hem tanıtımını yapmıs hemde maddi bir katkıda bulunmus oluyor Rockstar firmasına yani flash oyun çekmenin çizgi film spamlamekden hiçbir farkı yok şirketlerin gözünde ikisindede şirkete hiç bir destegin olmuyor oyüzden yapılabilecek bir şey yok bence en azından warner bros telif yollamakda haksız değil yani umarım çözüm bulursun

Video yüklemeyi bırak ama kanal kalsın başka kanaldan devam et benim özgün kanalıma da geldi aylık 2m izlenme getirio kanal hemen bıraktım video yüklemeyi 5 ay kaldı bitmesine ben onu bekliyorum tavsiyem sende yeni kanal al aç ordan devam etsin video yükliyerek bu kanalını riske atma

Hayırlısı olsun hocam valla sıkıntılı durum, şuanda ne yapsam ne yapsam diye düşünüyorum. Bakalım bir çözüm bulabilecekmiyim.

Öncelikle geçmiş olsun hocam. "Şimdi benim kanalım kapatılsa, benim videolarımın aynısını barındıran kanalları göstererek youtube'a mesaj atabilir miyim. Benim ki kapatılıyorsa bunlar neden açık gibisinden." demişsin hocam. Bunun youtube ile ne alakası var. Telifi atan youtube değil ki. Sende söylemişssin warner attı diye. Sence bu maile nasıl bir dönüş yaparlar ?

Ek olarak flash game videolarına her türlü telif gelir zaten. Flash game özgün demek değil.

Öncelikle geçmiş olsun hocam. "Şimdi benim kanalım kapatılsa, benim videolarımın aynısını barındıran kanalları göstererek youtube'a mesaj atabilir miyim. Benim ki kapatılıyorsa bunlar neden açık gibisinden." demişsin hocam. Bunun youtube ile ne alakası var. Telifi atan youtube değil ki. Sende söylemişssin warner attı diye. Sence bu maile nasıl bir dönüş yaparlar ?

Ek olarak flash game videolarına her türlü telif gelir zaten. Flash game özgün demek değil.

Hocam ne bileyim işte.
Özgün demek değil diyorsunuz da çok eski milyon abone izlenimli sırf bu kategori üzerine kanallar var.
Tam özgün demek doğru olmaz belki ama spam da değil yani.

kapı gibi 2 tane telif yemişsin hala özgün diyorsun.üstüne üstün bu kanallar niye açık diye youtube a sormayı düşünüyorsun.

bundan sonra yapacağın kanalını face-twitter la destekleyip olası kapanmalarda ordan aboneleri geri toplaman.bu kanal için yapacak bir şey yok,geçmiş olsun.

hocam oyunların adları nedir acaba telif gelen?

kapı gibi 2 tane telif yemişsin hala özgün diyorsun.üstüne üstün bu kanallar niye açık diye youtube a sormayı düşünüyorsun.

bundan sonra yapacağın kanalını face-twitter la destekleyip olası kapanmalarda ordan aboneleri geri toplaman.bu kanal için yapacak bir şey yok,geçmiş olsun.

Hocam, ona bakarsanız forumdan bu arkadaşında kanalına telif gelebiliyor.
http://www.youtube.com/user/TubeYalan
Bunlar adil kullanım sayılabilir. Hiç çizgi filmi atmakla, çizgi filmin oyununu oynayıp ekran kaydı alıp hd olarak yüksek boyutlarda düzenleyip levellerin nasıl geçileceğini video olarak yayınlamak bir olur mu?
İlla kamera karşısına geçmek mi zorundayız yani.
Neyse konu bu değil, tavsiyeleriniz için teşekkürler. :)

teliften sonraki sorulan sorularda hiç mi denk gelmedi, başkalarının aynı videoyu yüklemiş olması videonun telif hakkı olmadığını iddaa etmez.

videoları gizliye al, telifler kalkınca tekrar acarsın başka yapacağın bişey yok.

2016 ocak ta diyor hocam 1 yıl kazanamayacaksam başka bir yöntem bulmak lazım.
Ayrıca gizli yede müdahale edebiliyorlarmış. Warner Bros'tan kaçış yok.

---------- Spam Engelliyici 14:51 ---------- Önceki Mesaj 14:51 ----------

hocam oyunların adları nedir acaba telif gelen?

Biri scooby doo biri teen titans go.

2016 ocak ta diyor hocam 1 yıl kazanamayacaksam başka bir yöntem bulmak lazım.
Ayrıca gizli yede müdahale edebiliyorlarmış. Warner Bros'tan kaçış yok.

---------- Spam Engelliyici 14:51 ---------- Önceki Mesaj 14:51 ----------

Biri scooby doo biri teen titans go.

Hocam warner'e isterseniz bir mesaj atın. Siz oyun çekerken oynadığınız oyunun altına warner'in sitesinin linkine yer veriyor musunuz?

3 yıldır oyun işiyle uğraşıyorum hiç başıma gelmedi hocam çok geçmiş olsun.

Hocam warner'e isterseniz bir mesaj atın. Siz oyun çekerken oynadığınız oyunun altına warner'in sitesinin linkine yer veriyor musunuz?

3 yıldır oyun işiyle uğraşıyorum hiç başıma gelmedi hocam çok geçmiş olsun.

hocam cartoonnetwork'un linkini veriyorum açıklamada, oynamak isteyenler için.

---------- Spam Engelliyici 15:16 ---------- Önceki Mesaj 15:10 ----------

Küçük resim'i de çeken bot var mı beyler bildiğiniz.

---------- Spam Engelliyici 15:43 ---------- Önceki Mesaj 15:16 ----------

Arkadaşlar videoları küçük resim ile çeken bir bot var mı?
Çünkü küçük resimsiz çektikten sonra hiçbir anlamı yok.
Bazen bir küçük resimi yapmak epey süremi alıyordu.

Hem başka kanallardan alıp hemde özgün olduğunu mu söylüyorsun?

hocam cartoonnetwork'un linkini veriyorum açıklamada, oynamak isteyenler için.

---------- Spam Engelliyici 15:16 ---------- Önceki Mesaj 15:10 ----------

Küçük resim'i de çeken bot var mı beyler bildiğiniz.

---------- Spam Engelliyici 15:43 ---------- Önceki Mesaj 15:16 ----------

[MENTION=11620]era[/MENTION] nın botu var yutubum küçük resimlerini çeker.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri