3'ü Bir yerde - Kendi Kendimi Kopyaladım, Şimdi Spam mı yapmış oluyorum Acaba :))

Abi 22 kopya olustur 2 takim kur futbol maci yap :D

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

abi başka enstruman çalmayı biliyosan acapella gibi bişey yap kendini çoğalt ama farklı enstrümanlarla çal çok iyi olur

abi başka enstruman çalmayı biliyosan acapella gibi bişey yap kendini çoğalt ama farklı enstrümanlarla çal çok iyi olur

bende aynısını düşündüm. Ama farklı enstrüman şart değil. Müzikten pek anlamam ama ne biliyim her seferinde farklı çalıınabilir. birinde solo müziği çalarken diğerinde ritim tutulabilir.

hocam özgünlüğün dibine vuruyorsunuz :) yüreğinize sağlık

ustad yuregine saglik :) gel kanalini Partner yapalim :) Bu gece basliyorum basvuru almaya :) hemde %10 kesintiyle

Nedense aklıma bu geldi :D
karşına 1 kişi daha bul böyle şeyler yap kesin tutar :o
Böyle aşık atışması görülmedi! - Timsah.com

satanikmin sen sen satanikmin sen :D :D

Valla karşıma saz çalan bir kişi bulabilirmiyim bilmiyorum ama, kendi kendimle ileride bu tür bir video hazırlamak fikri vardı aslında kafamda...Bu arada yukarıdaki filmide izlemiştim adını tam hatırlamıyorum ama filmin tamamı da fena değildi :D

Enstruman başka bilmiyorum, ancak bilen birilerine denk gelirsem neden olmasın, şimdilik ancak ritm aleti olursa o da bulabilirsem DARBUKA çalabilirim :D
abi sen aşmışsın kendini :D
Beğeni için teşekkürler...Kendimi aşıyorum ama her seferinde bir tane daha kendimle karşılaşıyorum... :D Birdik iki olduk, şimdide üç, bakalım nereye kadar yolu var :D

bende aynısını düşündüm. Ama farklı enstrüman şart değil. Müzikten pek anlamam ama ne biliyim her seferinde farklı çalıınabilir. birinde solo müziği çalarken diğerinde ritim tutulabilir.
Evvet işte tam olarak kafamdaki düşünceyi özetlemişssin arkadaşım...Teşekkürler...
hocam özgünlüğün dibine vuruyorsunuz :) yüreğinize sağlık
Teşekkür ederim Mertcan kardeşim... Daha duuuurrr henüz dibe gelmedik :D
ustad yuregine saglik :) gel kanalini Partner yapalim :) Bu gece basliyorum basvuru almaya :) hemde %10 kesintiyle
Teşekkürler beğeni için....Partnerlik için ise size özelden ulaşacağım...Neden olmasın, Kesinti oranı da gayet iyiymiş :D

abi çalışmaların çok hoşuma gidiyor.svp için ders vermek istersen buralardayım :D

abi çalışmaların çok hoşuma gidiyor.svp için ders vermek istersen buralardayım :D

Teşekkürler, SVP kısaltımı kafamı karıştırdı :D ...Ben "Sony Vegas Programı" olduğunu düşünmekteyim ama, cümlenin gidişatına göre SeVaP' da olabilir :D

Türkü sevenler bilir eskiden Arif SAĞ, Musa EROĞLU ve Muhlis AKARSU'dan oluşan MUHABBET diye bir grup vardı...Yanlış hatırlamıyorsam Muhabbet - 7 ye kadar seri çıkarmışlardı...Yanıma eş bulamadım bende kendi kendime MUHABBET edeyim dedim :D
Kulak Verdim Dört Köşeyi Dinledim - Turkish Folk Music - YouTube

hocam tebrikler,azminize hayranım-başarılar :)

konudışı not:sony vegasla after effects programını birlikte kullanan hayatını kurtarır arkadaş ;)

hocam tebrikler,azminize hayranım-başarılar :)

konudışı not:sony vegasla after effects programını birlikte kullanan hayatını kurtarır arkadaş ;)

Teşekkürler jakabvo...Tam sen azimden bahsederken ben yeni bir video yayına sunmuştum :D...Durmak yok yola devam :D
Bu arada alttaki notuna katılıyorum...En kısa sürede after effects programınıda az çok öğrenmeye çalışacağım...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri